Hvězda Ulice Tomešová bojuje s dluhy: Varování pro všechny maminky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ulice Tomešová bojuje s dluhy: Varování pro všechny maminky!

Michaela Tomešová
Michaela Tomešová (Foto pro Aha! - profimedia.cz)

Bývalá hvězda seriálu Ulice Michaela Tomešová (28) prožívá krušné chvíle. Muzikálová zpěvačka a herečka musí státu vrátit rodičovský příspěvek ve výši bezmála 100 tisíc korun!

Vyznat se v problematice mateřské a rodičovské dovolené není žádný med. Své o tom ví i Tomešová, který kvůli menšímu nedorozumění dluží bezmála 100 tisíc korun. Herečka je dvojnásobnou maminkou. Vychovává syna Kristiánka (31 měsíců) a Jonáška (13 měsíců). A právě, když se narodil druhý syn, udělala Tomešová zásadní chybu.

„Když jsem vyčerpala rodičovskou za syna Kristiána, šla jsem na sociálku zažádat o rodičovskou na Jonáše. Tam jsem zjistila, že jsem měla už v době těhotenství převést rodičovskou na mladšího syna a na toho staršího ji vyčerpat dříve, než porodím,“ vysvětlila Blesku komplikovanou situaci Tomešová s dovětkem, že se na úřadu práce v odboru sociální péče dozvěděla, že postupovala špatně a tudíž nyní musí peníze vrátit.

„Chtějí zpátky rodičovský příspěvek za ten rok, co jsem ho teď špatně pobírala za staršího syna. Je to necelých sto tisíc korun. Naštěstí mi ale navrhli splátkový kalendář,“ řekla herečka. Tomešová má velké štěstí, že na problém není sama a její manžel Roman Tomeš (31) je jí velkou oporou.

„Neumím si představit být matka samoživitelka. Naštěstí mám manžela, který pracuje, mě to také neomezuje, protože můžu pracovat, takže to určitě zvládneme. Snad to i třeba pomůže nějakým dalším maminkám, které se v tomhle nevyznají stejně jako já,“ svěřila se dle Blesku Tomešová.

 Herečka Míša Tomešová během focení titulní strany pro časopis Maminka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.