Těžké období Tomešové z Ulice: Po ekzému další zdravotní komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těžké období Tomešové z Ulice: Po ekzému další zdravotní komplikace!

Herečka Míša Tomešová
Herečka Míša Tomešová (Bohemia chips)

Hned po poradu se Míša Tomešová (27) vrátila na divadelní prkna, kvůli zdravotním komplikacím si pak ale musela dát na nějaký čas klidový režim. Po vyléčení se opět vrhla do pracovního režimu, ale následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Herečku, kterou diváci znají z Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice se dlouho trápila s nepříjemným ekzémem, který Tomešové hyzdil tvář. Otéká jí totiž obličej a oči, je celá zarudlá a napuchlá. Sama herečka se pak neváhala přirovnat ke Quasimodovi, zvoníkovi od Matky Boží.

Poté, co ekzém zmizel, vrátila se herečka na jeviště, avšak další trable na sebe nenechaly dlouho čekat. Tomešová se fanouškům pochlubila zafačovanou rukou a přiznala, že trochu přecenila svoje síly. „Tahle fotka mě momentálně úplně vystihuje. Rozháraná, snažící se zvládnout vše na světě, ale nezvládající v podstatě nic. Teďka by se mi spíš na to tričko hodilo: Jdu si hodit mašli, mám doma dvě nemocný děti, ruku v gypsu a ekzém,“ napsala Tomešová ke snímku na sociální síti.

Přestože herečka neprožívá zrovna nejlehčí období, humor ji neopouští. „Ještě, že v tomhle představení kruhy pod očima nejsou vidět. Už je toho nějak moc, ale pořád se to snažím řešit optimismem, i když to jde někdy těžko. Prostě, když se něco se*e, tak vždycky na jednu velkou hromadu. Doufám, že po těhle peripetiích budu mít karmu vyčištěnou doběla!“ napsala herečka k fotografii, na níž má černou masku.

 

Herečka Míša Tomešová během focení titulní strany pro časopis Maminka:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.