Hvězda z Ulice promluvila o těhotenství: Můžeme gratulovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda z Ulice promluvila o těhotenství: Můžeme gratulovat?

Seriál Ulice.
Seriál Ulice. (D. Kolářová, archiv Blesku)

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Malvína Pachlová (27) již několik let žije ve spokojeném vztahu s kolumbijským režisérem Juanem Davidem (34). Představitelka barmanky Šárky si díky svému vzhledu a čtyřletému vztahu často vysloužila podezření, zda je těhotná.

Pachlová patřila mezi ženy, které měly tu čest představit nádherné kousky z kolekce kabelek herečky Dany Morávkové (47). Přestože herečka nesplňuje míry modelek, i s pár kily navíc by do kapsy strčila nejednu z nich.

V současné době je Pachlová pod drobnohledem diváků kvůli milostnému trojúhelníku. Zatímco muži si všímají hereččina bujného poprsí, ženy často řeší její vzhled, a čas od času padne otázka, zda náhodou není v jiném stavu. „Ne, já jenom tak vypadám,“ řekla expres.cz a udělala si ze sebe tak trochu legraci. Na rodinu je dle jejich slov ještě čas, nyní se chce věnovat zejména hraní.

„Ještě není ten čas. Chci teď hrát v divadle, doufám, že mě ještě čekají hezké věci. Ještě nemám ten pocit, že jsem si zahrála tolik, abych byla doma ráda. Zatím je pro mě prioritní práce. Ani svatbu vůbec neřešíme. My jsme volnomyšlenkáři, my se možná nikdy nevezmeme. Nevím, prstýnek jsem zatím nedostala,“ svěřila se sympatická herečka v rozhovoru pro deník Aha!

 Ulice: Šárka s Martinem opět podlehnou vzájemné přitažlivosti.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
22. 3. 2019 • 15:13

Co jsou to tady za prachpodivné diskusní příspěvky?! Proč to zde necháváte?!!! A koho hrál ten Robert Hlavatý v "Ulici"? Jsem pravidelnou divačkou, ale vůbec si nevzpomínám!!!

ddpetr33
22. 3. 2019 • 11:53

--_--Najděteee nahe_zeny ve vašem městě zde : Muz.So/Zeny

rimmryabov...@...
21. 3. 2019 • 19:15

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.