Hvězdy Ulice a muzikálů truchlí: Zemřel jejich kolega Robert Hlavatý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdy Ulice a muzikálů truchlí: Zemřel jejich kolega Robert Hlavatý

Muzikant Robert Hlavatý zemřel.
Muzikant Robert Hlavatý zemřel. (Facebook)

Osudnou nemocí mu byla rakovina. Několik let herec Robert Hlavatý (†50) s touto zákeřnou chorobou bojoval a dnes tento boj bohužel prohrál. Podle Blesku se mluví o tom, že podlehl leukémii.

„Včera poslední nemocniční kafe a kakao a dnes hurá domů. Už pro tebe frčím zlato," napsala přítelkyně Hlavatého 2. března. Optimistická nálada jí ale dlouho nezůstala. Hercův dlouholetý kamarád Bořek Slezáček dnes totiž zveřejnil velmi smutnou zprávu o skonu muzikálového herce.

„Ve Tvém zájmu doufam, Robe, že tam nahoře mají dobré kafe, bo jinak nevím. V pátek na akci jsem slyšel skvělé dva vtipy o baskytaristech a už jsem nestihl Ti je říct. Škoda, kámo. Zasmál by ses na cestu. Aspoň teď budeš mít dost času cvičit na basu. Nikdy Ti to moc nešlo,“ napsal. „Bohužel, je to pravda, je mi to moc líto. Dozvěděl jsem se to od kolegů z divadla,“ potvrdil poté smutnou skutečnost již zmíněné redakci.

Roberta Hlavatého jste mohli vidět především v divadle Kalich, kde působil v muzikálech Kvaska, Děti ráje, Bídníci či Jesus Christ Superstar nebo Tajemství, u toho si však střihl i epizodní roli také v nekonečném seriálu Ulice a moderoval pořad Rockparáda.



Přečtěte si
nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:45

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

jasnovidec01
19. 3. 2019 • 18:10

2 svi.ně :::::rakovina a zubatá kosí čím mladší lidi ,je tohle normální ..čím to je ?a neříkejte že kouřením a pitím,to by pak nevysvětlovalo i úmrtí dětí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.