Problémy ve Tváři: PEKLO Slezáčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Problémy ve Tváři: PEKLO Slezáčka!

Bořek Slezáček
Bořek Slezáček (archiv Blesku)

Za ženu se před Tváří převlékal jen jednou, a ještě před 30 lety. Tentokrát měl ale Bořek Slezáček (53) ale speciální číslo. Imitovat musel rakouskou transsexuální zpěvačka Conchitu Wurst (31). Největší problém měl dojít si na záchod, a se stahovacími kalhotkami.

V maskérně strávil zhruba jen dvě hodinky, i když jen zkouška paruky mu den předem zabrala asi hodinu. „Kostým byl jednoduchý, neměl jsem ani molitanová prsíčka, páč Wurst má figuru zhruba stejnou jako já a prsa nenosí,” popsal Bořek Aha! s tím, že to pro něj nebylo nejtěžší číslo. „Conchita, ať je to s jeho pohlavím jak chce, se narodila jako muž, je muž a převléká se za ženu, takže vlastně dělá totéž jako já, když předstírám, že jsem ona,” vysvětlil. Horké chvilky prý ale zažil na záchodě.

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video se připravuje ...

„Měl jsem nalepené nehty a nešlo mi se s nima vyčůrat, ta manipulace byla dost složitá a už se mi to všechno nepodařilo zase narvat zpátky do těch stahovacích kalhotek, takže jsem musel z toalet zpátky do kostymérny a poprosit, aby mi to tam nacpali zpátky oni. Všechno,” vylíčil největší problém sobotního vystoupení. „Ale dělal to tanečník Radek, kterému se to bezesporu líbilo a pro mne to byl koneckonců taky nový zážitek. Takže myslím, že Conchita má speciálního asistenta na zastrkování pinďoura do stahovacích kalhotek,” uzavřel se smíchem kapitolu desáté epizody Tváře. Jeho vystoupení sledujte dnes večer na Nově od 20.20 hod.

Bořek Slezáček: Během tří měsíců přišel o dva psy! Co se stalo?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.