Odtajněné soukromí Tomešové: Ukázala vysněný EKO dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Odtajněné soukromí Tomešové: Ukázala vysněný EKO dům

Míša se svým manželem Romanem
Míša se svým manželem Romanem (Foto Aha! – Pavel Machan, Michal Protivanský)

Bývalá hvězda Ulice Míša Tomešová (28) ukázala luxusní bydlení za Prahou. Společně se svým manželem Romanem Tomešem (31) se přestěhovali do nového ekologického domu! Manželé si tak nejen splnili sen, ale zároveň šetří zdravotní prostředí.

Dvojice si dům pořídili před dvěma lety, kdy herečka čekala druhého syna Jonáše. „Neplánovali jsme to, vlastně při plánování tohoto domu jsme neplánovali ani jedno dítě, ale přistěhovali jsme se, když jsem měla před porodem s Kristiánkem,“ svěřila se tehdy dle webu kafe.cz zpěvačka.

V současné době si spokojená rodinka užívá přírodní bydlení. „Máme podlahové vytápění, je to moc příjemné – do budoucna bychom si chtěli pořídit i krb, abychom to měli tady ještě útulnější,“ řekla dle Blesku Tomešová a dodala, že na dům si vzala s manželem hypotéku.

Dům je nízkoenergetický a manželé ho navrhovali sami a i s pozemkem je dle webu kafe.cz stál stejně jako dvoupokojový byt v Praze. Tomešová si s manželem však bydlení v domečku nemohou vynachválit. „Roman má svoji pracovnu, kde skládá písničky, a já mám svoji vytouženou kuchyň, kde se snažím vařit skoro každý den,“ prozradila Míša.

Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.