Nina Divíšková (†84): Dcera jí splnila poslední přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nina Divíšková (†84): Dcera jí splnila poslední přání

Hereččiným posledním přáním bylo, aby ...
Hereččiným posledním přáním bylo, aby ... (Blesk)

Vždy měla Nina Divíšková (†84) v rodině hlavní slovo, jak potvrdil i při včerejším emotivním projevu na pohřbu své milované ženy Jan Kačer (84). Hereččiným posledním přáním bylo, aby jí dcera Adéla Kačerová (45) zazpívala na cestu do nebe. A tak se také stalo…

Rozloučení s oblíbenou herečkou se konalo v kostelíčku Všech svatých ve Slivenci a kromě rodiny a přátel přišlo dát sbohem mnoho hereckých kolegů. Úderem včerejší desáté hodiny se dveře kostela otevřely a zarmoucený režisér pronesl projev, jenž dojal každého ze smutečních hostů. Na konci zazněla z Adélčiných úst skladba Ave Maria a Ninina duše tak mohla s poklidem vzlétnout do nebe.

Pohřeb Niny Divíškové (†84)

Video se připravuje ...

Poslední přání

Jan s Ninou spolu byli skoro neuvěřitelných sedmdesát let. „Vlastně jsme si nestačili všechno říct. Tak by to chtěl na poslední chvíli nějak dohnat,“ zahájil těmito slovy Kačer poslední věty ke své manželce. „Ty jsi měla u nás vždy hlavní slovo a za mými zády sis domluvila, že Adélka ti musí zazpívat. Ale ona se hrozně stydí takhle v kostele zpívat, ale ty jsi to nařídila a je to tvoje poslední přání, tady na zemi a všechna ostatní přání tam nahoře si už povíme spolu,“ pokračoval režisér v láskyplném projevu a poté splnila maminčino velké přání i Adéla.

Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer nad rakví milované Niny:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2021 • 17:22

Ona měla poslední slovo, protože Kačer byl velikej fraer a všechny povinnosti házel na ni.Ona mu skoro sloužila celý život.Byla to tak zvláštní herečka, že nic podobného nenajdete! .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.