Herec Jan Kačer to pěkně schytal: DRSNÁ ZPOVĚĎ JEHO DCER! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Jan Kačer to pěkně schytal: DRSNÁ ZPOVĚĎ JEHO DCER!

Jan Kačer v obležení svých dcer, vnuček a pravnoučat.
Jan Kačer v obležení svých dcer, vnuček a pravnoučat. (CNCenter Jakub Poláček)

Na knize Zadními vrátky pracoval rok a vdechl do ní vzpomínky na zesnulou manželku Ninu Divíškovou (†84) i kamaráda Josefa Somra (†88). Pak ale herec a režisér Jan Kačer (86) dal prostor svým dcerám – a nestačil se divit! Servítky si nebraly...

Zejména nejstarší potomek se do táty pustil. „Byla jsem otcem požádána o příspěvek. Povídky psát neumím, na pohádku nemám dost fantazie, paměti mi nejdou, protože si nic nepamatuju, a rozsudek by nikoho nezaujal,“ tvrdí Simona Kačerová, která v sobě soudkyni nezapře. A hned vypočítává desatero na přežití, jste-li dítě z herecké rodiny.

Jan Kačer – filmovou kariéru českého Marcella Mastroianniho přerušily tanky

Video se připravuje ...

Vtipná dcera

„Dětství prožijete v divadelní šatně nebo v zakouřených divadelních klubech ve společnosti neznámých, nicméně kreativních dospělých osob, většinou budoucích celebrit,“ popsala Simona. A rozepsala se i o chvílích, které děti z nehereckých rodin prožívají s rodiči v teple domova. „Večery trávíte buď v nějaké kulturní instituci na představení zcela nepřiměřeném vašemu věku, nebo samo u televize u nevhodného programu. Školní docházku a veškeré studijní patálie musíte zvládnout samo, protože rodiče většinou nevědí, do jaké školy, natož třídy jejich dítě chodí,“ napsalo »přeživší« herecké dítě.

Jen čekání

Sestra Klára Cimburová připsala: „Chceme mámu, a máme jen sebe navzájem. Díky bohu! Kolem puberty jsme si vyprosily sestru Adélku. Čekání nás provází stále. Doma na návrat rodičů, v divadle na jejich odchod, u tetiček a babiček na příjezd odkudkoli,” postěžovala si trpce. A co na to Jan Kačer? „Je to jejich názor,“ řekl se smíchem.

Pohřeb Niny Divíškové (†84): Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer dojemně nad rakví - o porodu i posledním přání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.