Útoky na vdovu po Somrovi: Prázdný hrob a PEPÍK SMRDÍ NA SKŘÍNI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Útoky na vdovu po Somrovi: Prázdný hrob a PEPÍK SMRDÍ NA SKŘÍNI!

Josef Somr
Josef Somr (Marek Pátek)

Jihomoravský Vracov je rozhořčen! Na místním hřbitově stále neodpočívá jejich soused a kamarád Josef Somr (†88). Přitom herecký bard jasně vyřkl své poslední přání, že chce být pochován ve svém rodném městě.

Výpravčí Hubička z oscarových Ostře sledovaných vlaků či profesor Ječmen z filmových Básníků, který zemřel 16. října 2022, dosud vedle svých rodičů nespočinul. „V neděli patnáctýho dubna by Pepa oslavil devětaosmdesáté narozeniny a den na to uplynulo půl roku od jeho smrti. Je to ostuda, že ho tu ještě nemáme,“ řekl deníku Aha! ostře obyvatel Vracova, který měl k Somrovi velmi blízko.

Ostuda na hřbitově

Kamarádi ale stejně nelenili a v místním kulturně-folklorním středisku hercovy nedožité narozeniny oslavili promítáním Ostře sledovaných vlaků. A v pondělí mu šli k hrobu jeho rodičů zapálit svíčku a zazpívat. „Byla to ostuda. Pepa tam nebyl, ale už tam odpočívala manželka jeho mladšího bratra Tomáše, která zemřela nedávno,“ rozčiloval se Vracovan. A zapáleně pokračoval: „Pepík se stal také čestným občanem města Kyjov, kde se o víkendu ve sklípcích koštovalo. Všichni řešili, kde ten náš Josef vězí...“

Taťjana Medvecká na pohřbu Josefa Somra: Těžce skrývaný pláč!

Video se připravuje ...

Chtěl být se svými

Podle Somrova blízkého všechno brzdí hercova manželka Alena, která má urnu doma na pražských Vinohradech, kde žili. „Komunikuje s ní Tomáš Somr, ten je ale teď nemocný a nemá sílu. Jak to dopadne, nevíme. Chudák Pepík, chtěl být tady s námi a smrdí někde na skříni,“ zakončil dopáleně kamarád z Vracova.

Jako tři bratři

Herec má spočinout ve společném hrobě s rodiči a vedle svého bratra Antonína (†49). A nejmladší ze tří bratrů Tomáš (75), který tam už uložil manželku, je tam samotné nenechá. „A je to tak v pořádku. Vyrůstali spolu jako tři bratři a měli by i společně odpočívat jako tři bratři,“ sdělil Aha! zřízenec vracovského hřbitova. „Pepa Somr je taková naše vracovská ikona. I když jsme nejdřív slyšeli, že by tu snad neměl odpočívat, vůbec jsme tomu nevěřili. Proto, když zemřel, tak jsme sem na hrob jeho rodičů začali nosit věnce, kytky a místní sem chodí Pepovi po celou dobu zapalovat svíčky, i když tu ještě není,“ dodal.

Hrob herce Josefa Somra († 88) v jeho rodném Vracově den před Památkou zesnulých.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5584341
19. 4. 2023 • 15:31

Autor tohoto článku,je velké prase za tento titulek.To nemá kousiček úcty k zemřelému,že použil ,,SMRDÍ na skříni,,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.