Herec Jan Kačer (85): Obdržel novou srdeční chlopeň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Jan Kačer (85): Obdržel novou srdeční chlopeň!

Jan Kačer (85)
Jan Kačer (85) (Foto Aha! – David Kundrát, FTV Prima, ara)

Konečně to má za sebou. Jan Kačer (85) dostal novou chlopeň a srdíčko zase bude fungovat tak, jak má. „Operace dopadla dobře,“ řekl deníku Aha! včera s úlevou v hlase herec a režisér.

Chlopeň dostal, jak to bývá, prasečí, neboť ta je té naší nejblíž. „Operace trvala asi pětadvacet minut. Teď je to hodně těžké, domů by mě ale snad měli propustit tento týden,“ pokračoval Kačer, který leží na JIP kardiologie v pražské Fakultní nemocnici Motol.

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání

Video se připravuje ...

Dopsal knihu

Tam skončila hvězda seriálu Rodinná pouta jen čtyři dny po předávání Cen Thálie, protože jí nebylo dobře. Lékaři herci po vyšetření sdělili, že výměna chlopně je nutná. Pustili ho domů a stanovili termín operace na pondělí. Kačera to vůbec nezaskočilo, byl jako vždy se vším vyrovnaný a dnů do operace využil k dopsání knížky vzpomínek Zadními vrátky.

Pomohla víra

Herci v jeho potížích hodně pomohla víra v Boha. Už dříve přiznal, že si stále čte v Bibli. „Je tam napsáno vše. Je tam kalendář, Desatero, obdiv k dramaturgii Pána Boha,“ vyznal se Kačer. Na svých vzpomínkách pracoval Kačer rok.

Pohřeb Niny Divíškové (†84): Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer dojemně nad rakví - o porodu i posledním přání

Video se připravuje ...

Připsal kapitolu

A letos v červnu, kdy mu zemřela na Alzheimerovu chorobu manželka Nina Divíšková (†84), známá jako babi ze seriálu Vyprávěj, se rozhodl připsal ještě kapitolu o jejích posledních chvílích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.