Thálií oceněný Jan Kačer (85): Rychlý převoz do špitálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Thálií oceněný Jan Kačer (85): Rychlý převoz do špitálu!

Jan Kačer (85)
Jan Kačer (85) (Foto Aha! – David Kundrát, FTV Prima, ara)

Jen čtyři dny poté, co v Národním divadle přebíral Cenu Thálie od Akademie divadelníků, putoval Jan Kačer (85) do pražského Motola. Necítil se dobře, a jelikož má problémy se srdcem, zavolala rodina raději sanitku a ta ho odvezla rovnou na kardiologii!

Asi toho na něj bylo moc. Herec a režisér se ještě vyrovnává s odchodem manželky Niny Divíškové (†84), s níž prožil 70 let společného života. K tomu má velké zdravotní problémy hlavně s oběhovým systémem.

Nemůže ani chodit

Otékají mu nohy a každý krok mu působí utrpení. Bylo to znát i na slavnostním předávání Thálií ve zlaté kapličce. Do garáží ho sváželi speciálním výtahem. Muselo mu být moc špatně, když se rozhodl jet do nemocnice. „Asi si tady chvíli pobudu,“ přiznal deníku Aha! Kačer z nemocničního lůžka.

Rozhodnou lékaři

Možná ke kolapsu přispělo také počasí, které přineslo první sněžení. To musí samozřejmě zjistit lékaři, do jejichž rukou se bývalý otec klanu Rubešových ze seriálu Rodinná pouta, respektive Velmi křehké vztahy, svěřil.

Pohřeb Niny Divíškové (†84): Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer dojemně nad rakví - o porodu i posledním přání

Video se připravuje ...

Nevydaná kniha

Jan Kačer právě dopsal knihu, která by už nejspíš ležela na knihkupeckých pultech, nebýt smrti Niny. Její odchod vydání oddálil, nebyly na to myšlenky.

3 měsíce po smrti manželky

Kačerova manželka Nina Divíšková alias Babi z Vyprávěj zemřela letos v červnu. Dlouhá léta bojovala s Alzheimerovou chorobou. „Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: Dej mně pivo, dej mně cigaretu! A jak se opakuje, jak zapomíná... To mě tak neobyčejně se*e, že na ni někdy i řvu,“ popsal tehdy herec a režisér zdravotní problémy své ženy.

Jan Kačer na pohřbu Jana Vodňanského: Byl to báječný kluk v těžké době...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.