Outfity na pohřbu Divíškové: Zarostlý Žák v džínách a motorkář Jašków! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Outfity na pohřbu Divíškové: Zarostlý Žák v džínách a motorkář Jašków!

Zdeněk Žák zarostlý k nepoznání!
Zdeněk Žák zarostlý k nepoznání! (Robert Klejch)

Většina smutečních hostů se na sobotním pohřbu Niny Divíškové (†84) zahalila do tradiční černé. Dva její herečtí kolegové se ale standardu mírně vymykali. Robert Jašków (51) černou sice dodržel, jenže jeho zevnějšku dominovala poctivá kožená motorkářská bunda, a zarostlý Zdeněk Žák (69) byl v modrých džínsech, dlouhých vlasech a mohutném kníru k nepoznání.

Holohlavý představitel doktora Máry z Ordinace v růžové zahradě 2 je od pohledu drsňák a černá společně s kůží k němu ladí, ale přece jen by si tato smutná událost zasloužila spíše sako než bundu à la za kostelem mám zaparkovanou mašinu. To u Zdeňka byl jeho vzhled a »modráky« pochopitelnější. Natáčí totiž film Pánský klub, kde hraje přestárlého rockera, a když příroda ještě dovoluje, tak na co si pařit hlavu v paruce. Dlouhé vlasy, knírek a džíny role vyžaduje.

Pohřeb Niny Divíškové (†84):

Video se připravuje ...

Nestačili jsme si všechno říct

Oba herci přišli vyjádřit podporu režiséru Janu Kačerovi (84) a vyprovodit jeho manželku na věčnou cestu. Poslední rozloučení se konalo v sobotu v kostelíčku ve Slivenci, a ač byl Kačer ze ztráty milované ženy velmi zdrcený, všechny dojal emotivním projevem. „Nininko, my jsme spolu byli skoro sedmdesát let a vlastně jsme si nestačili všechno říct. Tak by to chtěl na poslední chvíli nějak dohnat. Bylo to mezi námi těžký, pořád jsme pracovali v cizině, dělali jsme filmy, strašně se nám stýskalo, vraceli jsme se domů,“ zaznělo na začátku z Kačerových úst.

Pohřeb Niny Divíškové (†84):

Video se připravuje ...



Přečtěte si
backora
28. 6. 2021 • 13:21

Není důležité v čem kdo na pohřeb přijde, oblečení je čisté, hlavní je, že se osoba přišla rozloučit a o tom to je

mika
28. 6. 2021 • 11:54

já tedy nevím, ale červenou kabelku a boty bych si na pohřeb já nevzala.

zuzakirsch
28. 6. 2021 • 08:22

Všichni tam ale věděli, že to pro ni bylo vysvobození.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.