Když se herečka Nina Divíšková (80) loni v prosinci objevila po dlouhé době na veřejnosti, bylo jasné, že jí po zdravotní stránce není nejlépe. Její manžel Jan Kačer (80) nyní konečně přiznal, že je nemocná.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
staroba je samo o sebe hrozná. Ak sa pridružia choroby, je to viac, ako zlé. Pomyselná klobúk dole pred p. Kačerom i pred deťmi, ktorí sa o ňu starajú...Veľa síl všetkým želám. A - majme všetci na pamäti, že tak môžeme skončiť aj my...
co tu bulvarni hyeny zase predvadite?
starecka demence je kazdodenni jev v rodinach a vy z toho jnom tezite prachy....
misto rozdavani vanocnich kapru v domove duchodcu, smuclerka by za sve penize mohla postavit odpovidajici ustav, aby postizeni nekoncili na LDN a cca do mesice sli do penalu.
V osmdesáti už trochu přesluhuje, ale pořád tu ještě může bejt. Proč jí vodí do společnosti? Možná to vyžaduje. Asi chce pořád být tou noblesní holkou. Jenže není. A nebude.
Když jsem po dlouhé době paní Divíškovou viděla,okamžitě mi její výraz v obličeji vrátil vzpomínku na mou maminku.Ta touto nemocí trpěla více,jak šest let a já jsem ji měla také u sebe doma.Pan Kačer a zvlášť jeho dcera se musí obrnit neskonalou trpělivostí.Je to velký nápor na nervy,kdo nezažil,neumí si to představit.Moje maminka byla nesmírně hodná a nikdy nemluvila sprostě.Tato nemoc je tak krutá,že z takovéhoto člověka udělá opravdu nesnesitelnou a skoro nenáviděnou osobu.Přeji jim všem hodně moc sil a držte se.