Pohřby Popelky a Niny Divíškové (†84): Jen 18 hodin po sobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřby Popelky a Niny Divíškové (†84): Jen 18 hodin po sobě

Zúčastní se Jan Kačer pohřbu Libušky Šafránkové?
Zúčastní se Jan Kačer pohřbu Libušky Šafránkové? (Blesk)

Nejtěžších 24 hodin v životě čeká Jana Kačera (84). Nejprve vyprovodí manželku svého nejlepšího kamaráda Libušku Šafránkovou (†68) a jen pár hodin poté pohřbí vlastní manželku Ninu Divíškovou (†84). Musí sebrat sílu a splnit přání Josefa Abrháma (81)!

„Já se z toho všeho musím teprve vzpamatovat, jsou to těžké chvíle,“ okomentoval vdovec Jan Kačer. Nejprve ho čeká dnes pohřeb filmové Popelky, která byla velkou kamarádkou jeho zesnulé ženy Niny. Té, když se o její smrti dozvěděla, se zhoršil zdravotní stav natolik, že na onen svět odešla také. „Na pohřeb Libušce půjdu, volali mi a prosili mě, jestli bych se ujal nějakého úkolu, ale nevím, o co se jedná. Čestná stráž to nebude, protože už špatně chodím, ale určitě splním, o co mě poprosí,“ svěřil Kačer, který se na pohřbu poprvé od smrti jejich manželek uvidí s kamarádem Josefem Abrhámem.

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky

Video se připravuje ...

„Pepík určitě dorazí, Libušku moc miloval,“ má jasno herec. Hned den poté se sám musí rozloučit s Ninou Divíškovou, se kterou ho pojí 57 let společného života. „Nina bude mít veřejný obřad tady u nás ve Slivenci v kostelíku. Bude to už zítra, tedy v sobotu od 10:00,“ prozradil vdovec. „Kdo se s Ninou bude chtít rozloučit, může přijít, proběhne mše svatá,“ dodal zkroušený Kačer. „Víte, Nina měla ráda lidi a oni měli rádi ji,“ pronesl Kačer, který nejprve zvažoval jen tiché rozloučení, ale reakce fanoušků a přátel mu ukázala, jak moc všechny odchod skvělé herečky mrzí.

Exmilenka Felixe utíká z Prahy! A jaké bylo skutečně manželství Šafránkové?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.