Očistec Kačera s nemocnou Divíškovou: Sobecké poroučení a vzteklý řev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trápení Kačera s nemocnou Divíškovou: Sobecké poroučení a vzteklý řev

Prosinec 2016.. Divíšková dorazila v doprovodu svého manžela, který ji celou dobu podpíral.
Prosinec 2016.. Divíšková dorazila v doprovodu svého manžela, který ji celou dobu podpíral. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, herminapress.cz, ara)

Třiaosmdesátiletý herec popsal trápení, které proživá s manželkou trpicí Alzheimerovou chorobou. Klobouk před ním dolů ...

„Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: „Dej mně pivo, dej mně cigaretu!" A jak se opakuje, jak zapomíná. To mě tak neobyčejně se*e, že na ni někdy i řvu," okomentoval Jan Kačer podle magazínu Sedmička nelehké soužití s nemocnou Ninou Divíškovou (84).

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 9. 2020 • 11:23

Už jsem tady kdysi k tomu řekla, že je neodpustitelný vzít Divíškovou do společnosti neupravenou! Vlasy jí umýt její děti mohly, vyfoukat taky, oblíknout do bílého ( jiného ) kostýmu taky! Její původní byl už o 4 čísla pro ni větší.Divíšková byla pro Kačera kotva! On se nechal obsluhovat, žil jak paša. Ona se starala o barák , děti, makala, zařizovala , hrála a byla mu pořád ( nevim proč ) věrná.On se ohlížel za každou sukní a ty sukně zvedal.
Nelíbí se mi tohle Kačerovo panoptikum !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.