Nina Divíšková: Šokující zvrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nina Divíšková: Šokující zvrat!

Nina Divíšková je v lepší kondici než před rokem.
Nina Divíšková je v lepší kondici než před rokem. (Herminapress.cz)

Herečka Nina Divíšková (82) odhodlaně bojuje s Alzheimerovou chorobou. I její manžel Jan Kačer (82) připouští, že to není vždycky snadné a že horší chvilky střídají ty lepší. Momentálně se ale nejspíš vyčasilo. Jako uvádí magazín Sedmička, nedávno byla Nina v obdivuhodné kondici.

Když si prý Jan Čenský pozval manžele do studia Českého rozhlasu, mnozí nevěřícně kroutili hlavou. Nina Divíšková totiž nebyla rozhodně nemocnou stařenkou, jež vzbuzuje dojetí a lítost. Údajně byla naopak velice pohotová, milá a vtipná. Sršela energií a během svého vyprávění podle uvedeného časopisu bez váhání dokázala říct všechna jména lidí, o kterých se zmiňovala. To, že je nemocná, snad nikdo ani nepoznal.

Při vzpomínání na dětství, začátky vztahu s Kačerem, hereckou kariéru i na zážitky ze svého manželství si nebrala servítky, mluvila poměrně rychle a zřetelně. Přitom si ještě před rokem její muž otevřeně stěžoval: „Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: ,Dej mně pivo, dej mně cigaretu!‘ A jak se opakuje, jak zapomíná…. To mě tak neobyčejně se*e, že na ni někdy i řvu,“ přiznal otevřeně Jan Kačer. Tak snad teď manželé prožívají momentálně tu lepší fázi…

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.