Kačer (81) o manželce Nině Divíškové (81): ŽIVOT MEZI HRŮZOU A NADĚJÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kačer (81) o manželce Nině Divíškové (81): ŽIVOT MEZI HRŮZOU A NADĚJÍ

Manželka Nina Divíšková Kačera všude doprovází. I po letech je z jejich vztahu cítit láska, úcta a porozumění.
Manželka Nina Divíšková Kačera všude doprovází. I po letech je z jejich vztahu cítit láska, úcta a porozumění. (Aha! – Karel Kopáč, TV Prima, ČTK – Jan Kuděla, Josef Nosek)

Po více než roce se ve společnosti objevila Nina Divíšková (81). Přestože šlo o smuteční párty, fantastická proměna babičky z Vyprávěj vyvolala všem přítomným úsměvy na tvářích. Nemoc, která ji léta trápí, jako by zmizela... Dokonce i Jan Kačer (81), který ji doprovázel, promluvil o zdravotním stavu své milované manželky!

Ještě v prosinci 2016 na premiéře filmu Manžel na hodinu, kde si zahrála svou poslední roli, Divíšková neudělala bez pomoci ani krok. Působila unaveně a zmateně, jako žena trpící Alzheimerovou chorobou. „Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poroučení: Dej mně pivo, dej mně cigaretu! A jak se opakuje, jak zapomíná... To mě tak neobyčejně se*e, že na ni někdy i řvu,“ popsal tehdy herec a režisér zdravotní problémy své ženy.

Když se nyní herečka objevila na posledním rozloučení s hercem z Třiceti případů majora Zemana Zdeňkem Braunschlägerem (†85), po nemoci ani památka. Herečka dokonce mluvila k pozůstalým a vzpomínala na svého hereckého kolegu. „Ono to není tak, jak to vypadá. Jsou lepší a horší dny,“ popsal Kačer aktuální stav své manželky. „Stáří člověk nezastaví a není to jednoduché,“ dodal smutně Jan, zatímco Nina vesele konverzovala s kamarády.

Na video s Ninou Divíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 1. 2018 • 23:17

Kačer je idiot! Divíšková mu celý život dělala služku, zatímco " Mistr " se intenzivně věnoval "studiu" života a múze. A teď Divíškovou vystavuje , jak cvičenou opici a ještě vykládá, že pije pívo, hulí cigára a bůhvíco ještě.Mluví o ní jak o nějaký ovci a ze sebe dělá mučedníka

cukrenka
30. 1. 2018 • 14:21

prpoč by nevypadla skvěle? Když nechodí na plstiky, tak vypadá přiměřeně a nebude přeci srovnávána například se Švejdovou, ap.

lepo
30. 1. 2018 • 13:52

"Nina vypadá opět skvěle" ... ??? ... To myslíte opravdu vážně?? To je výsměch?? Faleš?? Vaše slepota?? Pokrytectví?? Na krásných ženách o 2 generace mladších nenecháte nit sucho jak komentujete jejich vzhled a tady napíšete takové hodnocení staré, nemocné, zbědované ženy .. novináři jsou opravdu svoloč!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.