S ním teď randí Boudová? Ty dva byste spolu nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

S ním teď randí Boudová? Ty dva byste spolu nečekali!

Nela Boudová
Nela Boudová (Instagram)

Vypadá to, že ve vodách českého showbyznysu zahořela nová láska. Že je pravděpodobně novým partnerem herečky Nely Boudové (53), jež na sebe před několika měsíci výrazně upozornila rouškou v rozkroku, „propálil“ prý sám na sociální síti. Kdo je tedy „onen“ pan tajemný?

Dle webu Expres.cz se má jednat o bývalého moderátora Novy, který se dnes soustředí na testy kvality produktů v pořadu Televize Seznam A DOST!, Jana Tunu (48). Dotyčná redakce si pak toto milostné spojení vyvodila z komentáře, který moderátor napsal ke snímku cachtající se herečky v římské fontáně di Trevi. „Ráda někdy dělám bláznivé věci,“ okomentovala svůj snímek Boudová. „No neke, paní Boudová?! V kolik jste tam byla? Museli jsme se minout. To snad není možné. Jak se vám tam líbilo?“ ptal se jí prý naoko Tuna.

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

Video se připravuje ...

Jenže podle uvedeného portálu se ti dva velmi dobře znají. Dokonce spolu mají sdílet stejný hotelový pokoj! Prozrazuje je v neposlední řadě i skutečnost, že Instagram plní snímky ze stejných míst a navíc také ve stejný čas. „S Tuňákem už chodí pár měsíců,“ prozradila prý bez vytáček hereččina známá. „Prý jim to fakt klape a jsou v pohodě,“ dodal další zdroj z okolí Boudové. Zřejmě se vážně zrodila nová láska!

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.