Zaskočená Nela Boudová: Pikantní vyústění »rouškotrapasu« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zaskočená Nela Boudová: Pikantní vyústění »rouškotrapasu«

Herečka Nela Boudová
Herečka Nela Boudová (archiv Blesku)

Ačkoliv se objevila řada mravokárců, kteří nemohli roušku mezi stehny herečky, kterou si tam umístila na protest proti vládním opatřením, „vydýchat“, a připadalo jim to naprosto nevhodné, našli se i tací, v nichž pohled na polonahou Nelu Boudovou (52) vyvolal naprosto odlišné pocity.

Herečka totiž podle webu eXtra.cz dostala i řadu pochvalných reakcí. Fotka jí tak prý přinesla i řadu návrhů ze strany mužů. „Tolik pozvání na rande jsem už dlouho neměla. Jeden hoteliér mě dokonce pozval do svého hotelu, abych tady s rodinou strávila týden a užila si to. Musím se smát, ale zároveň mě to jako ženu potěšilo. Chápu, že to pro hodně lidí byl šok a někteří byli znechucení, protože jsem si až do té doby chránila své soukromí a záměrně o sobě mlžila, ale každý v sobě máme několik osobností a ve mně uzrála ta punková a šlo to ven. Někteří to brali jako vtip a napsali mi, že mi fandí a že jsem je pobavila, jiní mě div neodtáhli na hranici a další moralizovali, opravdu jsem tolik reakcí nečekala,“ uvedla Nela Boudová pro Blesk ke svému skandálu v době karantény.

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.