Předbíhačka na pedikúře: No tak Nelo, to se přece nedělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předbíhačka na pedikúře: No tak Nelo, to se přece nedělá!

Nela Boudová si vzpomněla na dětství
Nela Boudová si vzpomněla na dětství (Foto Petr Novotný)

Nela Boudová (53) se o sebe stará. To se musí nechat. I proto vypadá jako za mlada a pracovní nabídky se jí jen hrnou. Od zdroje z okolí Jesenice, kam se Nela pravidelně dochází zkrášlovat, ale víme, že se občas jako za mlada i chová (jako za hodně mlada).

Nela si patrně totiž vzpomněla, jak legrační bylo předbíhání ve frontě na obědy a přátelské škádlení spolužáků, a v euforii při vzpomínkách na dětství si to vyzkoušela i v místním nehtovém studiu. Kromě toho, že zcela ignorovala dvě sedící klientky, které na sofa ve studiu také čekaly na příchod pedikérky, si začala bez jakékoli součinnosti obsluhy napouštět i vanu, načež si do křesla pohodlně usedla a začala telefonovat. Tím i zamezila jakékoli konfrontaci.

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

Video se připravuje ...

Velké haló malého města

Předběhnuté klientky se sice s redakcí o incident podělily, ale vzaly celé antré sportovně. „Trochu jsem, pravda, koukala, ale evidentně měla paní Boudová na spěch a možná ji v tu chvíli ani nenapadlo se zeptat, zda před ní náhodou nikdo nečeká. I když…,“ sdělila pro AHA! jedna z klientek salonu, která tu herečku občas potkává a dodala: „Naštěstí se to nikdy předtím ani potom neopakovalo, takže lze na celou situaci nahlížet jako na jednorázový trapas,„ dodala s úsměvem.

Nela Boudová a Tereza Kostková jsou kolegyně, které se postupně stávají kamarádkami.

Video se připravuje ...

Punkerka na každý pád

To, že je s Nelou občas sranda, připomněla svým fanouškům už v květnu, kdy na svou sociální síť umístila fotku s rouškou v rozkroku. Svůj úpočin okomentovala Blesku se slovy: „Pořád jsem si nebyla jistá, ale pak se mi něco stalo v hlavě, doteď nevím, co přesně, a fotku jsem zveřejnila. Chápu, že to pro hodně lidí byl šok a někteří byli znechucení, protože jsem si až do té doby chránila své soukromí a záměrně o sobě mlžila, ale každý v sobě máme několik osobností a ve mně uzrála ta punková a šlo to ven. Musela jsem si počkat do 52 let, abych se dostala na titul Blesku, a to díky vagiroušce.



Přečtěte si
begonie
25. 7. 2021 • 08:22

Nádhera a k tomu hóóóódně trapná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.