Tereza Kostková šokuje! Druhé dítě ve 45 letech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kostková šokuje! Druhé dítě ve 45 letech?

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Aha! Tonda Tran)

Oblíbená moderátorka má za sebou jedno nepovedené manželství s režisérem Petrem Kracikem, s nímž má jediného syna Antonína. Zdá se, že skutečnou lásku zažívá ale až s druhým mužem Jakubem Nvotou (44). Jenže s ním si zatím na miminko netroufla. Hodlá to snad změnit?

Tereza Kostková podle webu Prima Ženy po druhém dítěti velmi toužila, když ještě žila ve svazku s Petrem Kracikem. Ten má ovšem ratolestí mnoho. Tedy už o další nestál. „Petr není moc zastáncem pozdních otcovství. Už když se Tonda narodil, říkal, že je mu padesát a že by ho prostě rád dovedl do dospělosti. Prostě věci jsou tak, jak mají být, a myslím, že každý sám vycítí, co je pro něj to pravé. Je třeba to respektovat,“ uvedla před časem dcera Petra Kostky a Carmen Mayerové.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

Jejímu současnému muži ale není ještě ani pětačtyřicet. Jenže i on má z prvního manželství syna, který je shodou okolností stejně starý jako Terezin Toník. Přesto ovšem Kostková téma „druhé dítě“ úplně neuzavřela. „Jsem mateřský typ. Kdyby to přišlo, asi bych do toho šla. Ale po čtyřicítce je těhotenství rozhodně hodno zvážení,“ prohlásila. Uvidíme tedy, co na to osud. Konec konců -  v okolí moderátorky jsou i starší mámy – třeba Bára Basiková, která měla syna ve 46 letech. Nebo Vendula Pizingerová, jež malého Josefa porodila dva roky před padesátkou.

Tereza Kostková přiznala lehké stádium psychické poruchy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.