Překvapivá záliba Kostkové (45): Utajený talent vyráží dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Překvapivá záliba Kostkové (45): Utajený talent vyráží dech!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Česká televize)

Málokdo ví, že kromě herectví a moderování má Tereza Kostková (45) nadání i na focení! Svůj koníček mohla využít během natáčení seriálu Hvězdy nad hlavou, kde v roli Lucie dostala nabídku zachytit pro fotografickou soutěž život na vsi. Má to však jeden háček...

V seriálu ji ke scéně vybavili fotoaparátem bez filmu i paměťové karty! Všechny nafocené snímky použité v seriálu tak byly od profíka. Není to trochu škoda? „Trochu jsem pak litovala, že jsem si svůj foťák nevzala,“ přiznala herečka a moderátorka StarDance. Na druhou stranu doplnila, že díky své vášni měla k seriálové Lucii o to blíž. Překvapivé může být pro některé i zjištění, že měla Tereza Kostková již tři výstavy.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

Snímky ale nijak zvlášť nedistribuuje. Svá díla věnuje výjimečně a zásadně pouze rodině. „Pár mých fotek mají rodiče (herci Carmen Mayerová a Petr Kostka – pozn. red.). Taky tatínek mého manžela (režisér Jakub Nvota – pozn. red.) dostal k Vánocům jednu krajinku. Když se to hodí, občas věnuji jednu fotku jako dárek,“ svěřila se Kostková Blesku.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Doma má vystavenou jednu fotografii, která je jí velmi blízká. „Doma visí syn Tonda, ta fotka má krásnou atmosféru, jeho výraz na ní je kouzelný,“ dodala s úsměvem Tereza Kostková. Ostatní snímky má ale založené na půdě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.