Zdravotní problémy Tomešové: Nebezpečí pro syny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zdravotní problémy Tomešové: Nebezpečí pro syny?!

Míša Tomešová
Míša Tomešová (Instagram)

Zdravotní potíže provázejí spoustu let herečku Michaelu Tomešovou (28), která se nyní naplno věnuje roli maminky. Nepříjemné kožní onemocnění se opět Tomešové projevilo po porodu syna Jonáše. Jak bojuje s atopickým ekzémem? A hrozí toto onemocnění jejím dětem?

„Mojí metodou je mít netoxickou domácnost, takže veškeré přípravky musí být stoprocentně přírodní. Taky ráda chodím na akupunkturu a detoxikační kúry například v podobě řapíkatého celeru… Nedělá mi dobře cukr. Od dětství taky nejím čokoládu. Kdybych si ji dala, tak mi zrudne obličej,“ pověděla Michaela Tomešová.

„Zatím jsou oba v pořádku. Mně se první flíčky objevily poté, co mě maminka přestala kojit. Já jsem toho mladšího dokojila a zatím nedošlo k žádnému projevu,“ pověděla super.cz Míša na otázku, zda se toto onemocnění neprojevilo už i u jejích synů.

Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
5. 4. 2020 • 04:46

Ta fotka u nadpisu, to je fakt bomba, je na ní nádherná. Nechápu, proč se nechává od manžela stříhat, líčit a oblékat.... Teda aspoň to tak vypadá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.