Chvíle hrůzy pro Marka Ztraceného: Krvavý pád z pódia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Chvíle hrůzy pro Marka Ztraceného: Krvavý pád z pódia!

Marek Ztracený spadl na koncertě po hlavě z pódia.
Marek Ztracený spadl na koncertě po hlavě z pódia. (blesk)

Že je zpěvák Marek Ztracený (36) showman každým coulem, dokázal během svého koncertu v Pardubicích. Tam energií nešetřil tak moc, až se mu podařilo spadnout z pódia přímo na hlavu!

Co se koncertů Marka Ztraceného týče, jde o nezapomenutelné zážitky. Ať už to bylo jeho letošní Tour de léto, na němž vystupoval spolu s posledním vítězem MasterChefa Romanem Stašou (33), či předloňský koncert v o2 areně, kde požádal svou partnerku Marcelu o ruku. Nyní si při koncertu v Pardubicích přivodil nepěkné poranění, když se z pódia vrhl po hlavě na zem.

Chvíli se po něm téměř slehla zem! Nakonec se z ní však zvedl a, jakožto srdcař a po pádu zřejmě i člověk stále nadopovaný adrenalinem, koncert dohrál i s krvavou ránou. Po něm nicméně ihned zamířil do nemocnice, z níž se ozval, a uklidnil tak své příznivce, a především všechny přítomné na kaskadérském koncertu.

Marek Ztracený spadl při koncertě z podia

Video se připravuje ...

„Všechno je dobrý! Připravoval jsem si toto speciální číslo dlouho a snad se vám líbilo! Na začátku našich koncertů často říkám, že máme jediný plán a předsevzetí - skvěle vás pobavit a to i kdybychom se u toho měli stavět na hlavu. Dnes to bylo doslova. Od teď budu hrát koncerty v takové té zorbingové kouli,“ cituje vždy pozitivně naladěného zpěváka Blesk.

Smutný Marek Ztracený: Stěhování do luxusního domu s bazénem a dvěma terasami se odkládá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.