GESTO STOLETÍ! Oddanost Margity vhání slzy do očí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

GESTO STOLETÍ! Oddanost Margity vhání slzy do očí!

Hanka má doma skutečný poklad
Hanka má doma skutečný poklad (Blesk)

Je až neuvěřitelné, s jakou oddaností a laskavostí dokáže pečovat Štefan Margita o svou milovanou Haničku. Jeho poslední gesto, které udělal poté, co Hanku propustili z nemocnice, doslova vhání slzy dojetí do očí. 

Hanka Zagorová (75), kterou našli v bezvědomí doma, strávila v nemocnici 15 dní. Během těch dostala novou krev a už je jí o mnoho lépe. Rekonvalescenci jí navíc usnadňuje neuvěřitelně pečující Štefan Margita (65). 

Hana Zagorová (75) jde z nemocnice domů! Margita prozradil její přání

Video se připravuje ...

Ten nechal těsně před tím, než si Haničku vyzvedl z nemocnice, celý byt pořádně vycídit a zamířil na nákup. „Hanka má chuť k jídlu a objednala si můj smažený květák s brambory a domácí tatarkou, tak to teď chystám,“ prozradil Margita Blesku. 

Dodal také, že právě stejné jídlo on sám jedl, když spolu s Hankou naposledy mluvili před jejím kolapsem po telefonu. „Chlubil jsem se, že mi rodina udělala smažený květák, a Hanka záviděla a mlaskala naprázdno. A potom se mi sesunula k zemi,“ vzpomíná Margita na dramatický moment. 

Teď už to vypadá, že bude jedině dobře. I když na oblíbené šampíčko si bude muset Hanka ještě chvíli počkat. 

Margita poslal video oslavenkyni Zagorové, která v nemocnici bojuje s koronavirem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
safinka59
18. 10. 2021 • 10:39

No to si děláte pr*** ?! Gesto století, bude snažený květák ! Mimochodem, kdo ho smaží když oba se téměř chlubí, že krom * šampíčka * Haničce domácí práce a vaření smrdí
...😂😂😂
Tak mne napadá, že ten můj chlap * výkon století * předvádí poměrně často, jelikož můj zdravotní stav... akorát pro nás obyčejné lidi je samozřejmostí milovat, pomáhat sobě a poté se tím chlubit !
...u nás dnes plněné papriky s domácím knedlíkem !
😂😂😂

-bello-
17. 10. 2021 • 21:51

to: aveneta
youtube Kraus 7.10.2020 Zagorová + Margita.
Zoufalství ! Za Margitu mi bylo trapně.U Zagorové jsem nevěděla na čem jsem.. Margita tam v 10/2020 , kdy byla covidová opatření jedná nepřijatelně a nepřiměřeně situaci .Vyplivuje tam obsah plíc na Krause, což se tehdy nemělo kvůli Covid a otírá se pubertálně o Prymulu! On- tenor, který asi jako jediný vir zná (a možná ani to ne ) jen vir počítačový.Na konci dali spolu s Zagorovou čardáš, coby ukázku toho co bude na koncertu který spolu plánují.
Šíííílený !
Margita to tam zpívá nikoli jako čardáš, ale jako budovatelskou prvomájovou a Zagorová lapá po dechu a zpívá jako když ... serdce ushedá !
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=O2Wi­A0oTaHk

kristinn
17. 10. 2021 • 15:36

-bello-, tvoj názor si môžeš tak strčiť vieš kam,povýšenecká tupaňa! Oni majú tvoje názory na saláme...

aveneta
17. 10. 2021 • 14:55

14TONY - no je to fakt....opravdu je to již trapné
On ještě něco uzpívá pro milovníky oper, ale "Hanička" je seniorka na dožití jo ať si stáří užije a nevrhá se rádoby na podia a ty komentáře typu - Štefíček, šamíčko, papaníčko jsou opravdu trapné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.