Co předcházelo hospitalizaci Zagorové? To ji hodně zlomilo, tvrdí přítel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Co předcházelo hospitalizaci Zagorové? To ji hodně zlomilo, tvrdí přítel

Štefan Margita manželku každý den navštěvuje.
Štefan Margita manželku každý den navštěvuje. (D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek)

Zásah policie a rychlý převoz Hany Zagorové (75) do špitálu vyděsil nicnetušící fanoušky. Kamarádi devítinásobné Zlaté slavice ale věděli už dříve, že na tom není dobře. Zpěvačka bojující s postcovidovým syndromem se uzavřela do sebe a svým přátelům přestala zvedat telefony!

Podle rodinného přítele to šlo s Hankou v poslední době z kopce. „Začalo ji zrazovat nejen fyzické zdraví. Mnohem horší byl její psychický stav, kdy se uzavřela před světem a přestala zvedat kamarádům telefony. Bylo čím dál těžší se jí dovolat,“ svěřil deníku Aha! muž blízký zpěvaččině rodině.

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

Podle něj velkou roli hraje i fakt, že kvůli postcovidovému syndromu musela »Hanička písnička« načas opustit svou milovanou profesi a zrušit koncertní turné. „Hrozně se těšila na to, až se zase postaví před své fanoušky a zazpívá si. Často mluvila o tom, že už ta pauza byla dlouhá,“ prozradil rodinný známý. „Jenže pak sama chytila covid a zhoršovaly se jí problémy s dýcháním. Zkoušela různá dechová cvičení, ale jak dlouho nezpívala, tak to zkrátka nešlo. A to ji hodně zlomilo,“ dodal kamarád Zagorové.

Zagorová léta bojuje s paroxysmální noční hemoglobinurií neboli ztrátou červených krvinek. Před rokem prodělala velmi těžký covid a ten teď její už takto vážné onemocnění ještě zhoršil. „Naštěstí je Hanka hospitalizována tam, kde o její krvinky léta pečují,“ svěřil Aha! Margita, který zrušil své koncerty na Slovensku, přiletěl do Prahy a denně svou milovanou ženu navštěvuje ve špitále. „Dostane teď novou krev a snad mi ji příští týden pustí domů,“ přeje si vroucně Štefan.

Zagorová má problémy s dýcháním! A Basiková promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 10. 2021 • 14:39

stařec
V čem je ten můj koment blbý ?
Sem s tím!
aby dojela do Prahy , musí mít řidiče /tram, metro jí tam nejede / , aby došla do postele, musí denně zdolávat schody , aby měla klid, musí mít zavřeno na terasy kvůli hřištím a grilujícím a aby na ni nezírali skrz nešťastně prosklená zábradlí teras, moc si to tam neužije. A balkony mají asi takové soukromí, že tam sousedům doplivneš.
Soukromí tam není, soused je tam na dohled.Za ty peníze nic moc.
Vykládají, jaký úžas je tam to jejich bydlení a já říkám, že není.
12 bytů , 5 pater , unifikovaný drahý sídliště, kde není život.
A protože ona udělá co Štefíček chce, tak tam hnije a možná i proto je jí smutno.

stařec
2. 10. 2021 • 10:13

Bello,co to hulíš za svinstvo,že jsi tak zblbnul??!!??

jity
2. 10. 2021 • 09:00

Na Primě se vždy nad každým starším umělcem rozplývají jak vypadá krásně atd. Nic z toho přece neni pravda, nalejme si čistého vína. Každý stárne a je těžké si to přiznat. Hana Zagorová už pěkně nezpívá šišlá a má zkřehotavý hlas. Ty tam jsou roky slávy kdy ji to slušelo. To holt je život, ale jinak ji přeji zdraví a žádné problémy.

-bello-
2. 10. 2021 • 02:25

Saschajede
no on takový Prof. MUDr. Pirk ( blb, který šel proti kolegům s bezrouškou v době Covid ) se taky mocí mermo držel funkce, kdy já bych mu nesvěřila ani operaci sdce psa.Starej a už jiný postřeh.Jenže je to " ten co zachránil tolik životů " a tak tam zůstal a přicmrdává v IKEM dál.A tomu se to promíjí.
A to je zvláštní!
Na Zagorovou doléhá smutek, Margita je mladší, výkonnější, častěji mimo domov.Ona je stará a nemocná.Sedí doma.Těžko si hledá jiný styl života.
Nikdy bych na ni nešla.ale chápu, že obecenstvo a muzika zpěváka nabíjí.
Když je obecenstvo blbý a chodí, tak jo .

-bello-
2. 10. 2021 • 02:16

Ona je nemocná, on odvolává Košice .Odvolal by La Scalu, nebo Carnegie Hall? Možná jo.
Blbka Zagorka ví, že jí není dobře, nedýchá , má deficit 02 , k tomu krevní chorobu a ještě se zašpéruje na 7 západů? Zrovna tak mohla slítnout se schodů.

Oni si koupili už jako staří byt od Svoboda & Williams - mezonet.Jen blb si dnes koupí mezonet. Je nehospodárný, i když je rekuperace a solár.
Ona leze večer do postele po schodech jak , když neudejchá ve svém věku ani procházku kolem baráku?
Holt bude v ložnici na furt, nebo poleze po čtyrech, nebo jí postaví výtah.
V životě bych nešla do těch unifikovaných baráků, kam se dostanete jen autem, nebo zdlouhavě busem, což je i např. " sídliště " v Podolí - hnízdo lásky Margity a Zagorové , což jsou domy a la jeden barák stejnej, jako druhej s nijak řešeným pohledovým soukromím , narvaný předraženými " designovými " novými prvky a materiály a nenáviděnými a chudáky developery nuceně stavěnými dětskými hřišti za zády. Žádné terno za předražený byt zde Margita s Zagorovou neudělali.
Mají doma divné poměry, když nemají nikoho důvěryhodného, komu by svěřili zapečetěný klíč pro dobu nouze.Recepce , ani ostraha oprávněni nejsou.
Možná, kdyby tam v Podolí nebyla odřízlá a v izolaci a la sídliště a zůstala bydlet u Míráku, mohla být s lidmi v kontaktu, sejít dolů na kefe a nemít depku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.