První slova Zagorové z nemocnice: Věřím, že je vše na dobré cestě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

První slova Zagorové z nemocnice: Věřím, že je vše na dobré cestě

Štefan Margita po návratu do Prahy! Okamžitě jel do nemocnice za Hankou.
Štefan Margita po návratu do Prahy! Okamžitě jel do nemocnice za Hankou. (D. Kundrát)

Chatrné zdraví po prodělaném covidu se opět ozvalo Haně Zagorové (75). V úterý v noci ve zpěvaččině domě zasahovala policie a následně byla odvezena záchrankou do nemocnice. Podle informací Aha! byla nalezena v bytě ve velmi špatném stavu. Manžel Štefan Margita (65) zrušil v Košicích koncerty a rychle se vrátil za svou ženou.

Do bytu v Podolí nejprve dorazila policie, nikoliv záchranka, jak je obvyklé. „Mohu potvrdit, že na tuto adresu jsme vyjížděli, avšak s ohledem na citlivost celého případu se nebudeme nadále k věci nijak vyjadřovat,“ řekl Aha! mluvčí policie Richard Hrdina.

Margita poslal video oslavenkyni Zagorové, která v nemocnici bojuje s koronavirem

Video se připravuje ...

„Na žádost policie vyjížděli záchranáři před půlnocí do Brabcovy ulice, kde zasahovali u ženy, ročník 1946. Po ošetření byla při vědomí převezena do nemocnice,“ dodala Aha! mluvčí záchranky Jana Poštová. Podle informací Aha! zpěvačka leží ve Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Hanka byla doma sama. Štefan odjel na koncertní vystoupení do Košic, které však okamžitě po zjištění, co se doma stalo, zrušil a urychleně se vrátil do Prahy. „Vážení návštěvníci s lítostí oznamujeme zrušení koncertu. Příčinou jsou vážné rodinné důvody pana Margity,“ stojí v oznámení Státní filharmonie Košice na sociálních sítích.

Margita měl dnes odehrát velký koncert, ale nestihl ani zkoušku. Po návratu do Česka se Margita snažil uklidnit fanoušky tvrzením, že odjezd do nemocnice byl předem naplánovaný. Vzhledem k tomu, že do bytu zpěvačky vyjížděla policie, která jí pak volala záchranku, je to nepravděpodobné. „V důsledku přetrvávajících zdravotních obtíží byla Zagorové doporučena několikadenní hospitalizace. Zpěvačka z nemocničního lůžka vzkazuje svým příznivcům: „Moji milí, od úterního večera jsem v nemocnici, protože můj zdravotní stav se nelepšil a přetrvávaly obtíže, spojené s postcovidovým syndromem. Věřím, že je vše na dobré cestě, a těším se na vás,“ zaslal Aha! Štefan Margita a víc už nevysvětlil.

Hana Zagorová v luxusních šatech: Manžel jí donutil si je koupit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 10. 2021 • 00:45

Foto z mládí s panenkou to je ošklivé stvoření ! A sislani

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.