Aktuální stav Zagorové: Je jako vyměněná, šokuje Margita | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Aktuální stav Zagorové: Je jako vyměněná, šokuje Margita

Štefan Margita třetí den od hospitalizace Hany Zagorové v nemocnici na Karlově náměstí.
Štefan Margita třetí den od hospitalizace Hany Zagorové v nemocnici na Karlově náměstí. (Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát)

Hanka Zagorová (75) se už několikátý den zotavuje v nemocnici, kam byla převezena okmažitě poté, co ji příbuzní našli doma v bezvědomí. Její manžel Štefan Margita (65) zpěvačku denně navštěvuje, fanoušky také informuje o aktuálním zdravotním stavu. A teď se zdá, že je vše na té nejlepší cestě!

Štefan Margita v rozhovoru pro CNN Prima NEWS řekl, že se Haničce dělá nová krev víc než dobře. 

Zagorová má problémy s dýcháním! A Basiková promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...

„Je to naprosto vyměněný člověk, už je to stará Hana Zagorová. Teď na ni musíme dávat pozor,“ řekl zjevně potěšený zlepšením zdravotního stavu své milované ženy. 

Hanka už také není na interně, ale je přemístěná na normální oddělení. „Už má dobrou náladu. Nová krev jí dělá dobře,“ pochlubil se Margita. Doplnil také, že by měli Haničku pustit příští týden domů. 

Zagorová trpí vzácným onemocněním krve už od mládí, její zdravotní stav ale nejvíce zkomplikovalo prodělání covidu a postcovidový syndrom. „Říká se, že pán Bůh naloží člověku tolik, kolik unese. Tak já nevím, co si myslí, že ještě unesu, protože mi nakládá čím dál víc," řekla už dříve v pořadu Showtime. Nezbývá než doufat, že Bůh s nakládáním už skončil a Hanka se brzy vrátí na pódia!

Zagorová v nemocnici. Proč zasahovala policie? A našel se poklad Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 10. 2021 • 23:19

Co je na tom nepochopitelného ?
Ona trpí krevní chorobou, kdy její červené krvinky se rozpadají dřív, než je norma 4 měs. Nemá tedy hemoglobin , který by jí suportoval O2 do tkání.A ty bez něho nefungují.Tedy dostává na sebe ušitý transfuzní koktejl erytrocytů s foláty atd., protože jí kromě jiného hrozí i tromby. A když prodělala Covid a má postižené plíce a má dušnost, pak je to pro organismus peklo!

Policie otevírala, protože se zamkla.A jako nemocná v domě s recepcí a v bytě s bezpečnostními dveřmi je úplně pitommá.Místo, aby dali někomu známému svůj zapečetěný klíč od bytu pro dobu nouze, zašpéruje se tam Zagorová, jak malé dítě a Štefíček musí až ze Slovenska jezdit dělat pořádek.

mbmb
8. 10. 2021 • 12:36

Trapná ona i on !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.