To je něco! Takto dnes vypadá Zlatovláska Jorga Kotrbová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je něco! Takto dnes vypadá Zlatovláska Jorga Kotrbová

Jorga Kotrbová jako Zlatovláska.
Jorga Kotrbová jako Zlatovláska. (Reprofoto ČT)

Je to již osm let, co se herečka a dabérka Jorga Kotrbová (74) naposledy ukázala na veřejnosti. Cena za celoživotní mistrovství v dabingu ji natolik překvapila, že na oplátku poskytla České televizi aktuální snímek, jelikož se osobně nemohla dostavit. Ocenění za ni přebírali její vnuci.

Nečekala to! A třebaže se již před lety stáhla z veřejného života, pro tentokrát udělala malou výjimku a České televizi, jež vysílala záznam z předávání, alespoň poskytla snímek ze současnosti. „Babičku překvapilo a mile zaskočilo, že jste si na ni vzpomněli, když se tomu již léta nevěnuje,“ uvedli vnuci Filip a Matěj a přidali ještě jednu úsměvnou vzpomínku. „Když jela jednou babička z dabingu seriálu M.A.S.H., měla čerstvě řidičák. Projela na křižovatce na červenou a tak se lekla, že pak už nikdy neřídila. Dabingu se ale věnovala dál,“ prozradili bratři Komínkovi, jak napsal Blesk.

Zlatovlásce je 74! Jorga Kotrbová zvolila život v ústraní

Video se připravuje ...

Další oceněný, herec František Němec (78), se nemohl dostavit z pracovních důvodů. Moderátor večera Ondřej Kepka (51) se s ním alespoň spojil virtuálně během hercovy přestávky mezi představením. Po telefonu za cenu poděkoval i herec Oldřich Vlach (80): „Stáří a choroby mi nedovolily přijet, ale pohladili jste mou stařeckou ješitnost.“ Ani poslední oceněný, herec Ladislav Frej (79), se kvůli natáčení nedostavil, a cenu tak za něj přebírala dcera Kristýna.

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.