Stašová o Bohdalové: Co dceři slavné herečky nebylo dopřáno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stašová o Bohdalové: Co dceři slavné herečky nebylo dopřáno?

Jiřina Bohdalová a Simona Stašová
Jiřina Bohdalová a Simona Stašová (archiv)

Simona Stašová (67) podědila svůj herecký talent po mamince Jiřině Bohdalové (90). Dnes si maminka s dcerou rozumí a snaží se spolu trávit co nejvíc času. Dřív tomu ale tak nebylo. Bohdalová měla totiž na prvním místě svou kariéru a Simona tak většinu dětství strávila po boku babiček.

Když se Jiřině narodila dcera Simona, její kariéra byla v rozkvětu. Věděla, že když odejde na mateřskou dovolenou, s herectvím bude konec. A to nechtěla dopustit. Simonu proto vychovávaly babičky, ke kterým Stašová také dodnes vzhlíží.

Simona Stašová v novém seriálu: Komu nedokáže odmítnout roli?

Video se připravuje ...

Maminka jí ale pochopitelně chyběla. Kdysi jí to měla za zlé, ale dnes už celou situaci chápe. „Je to velmi citlivá žena, která toho v životě hodně zažila a hodně vydržela, a já si toho nesmírně vážím. Máma je nejdůležitější člověk v mém životě, teda hned po mých synech,“ nechala se slyšet Stašová, která s maminkou Jiřinou Bohdalovou nyní tráví snad každou volnou chvíli. V dětství toho spolu příliš nestihly, tak alespoň si to teď můžou vynahradit.

Bohdalová na pohřbu Zaoralové: Nad Bartoškou držela ochrannou ruku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.