UTAJENÝ ROMÁNEK? Trávníček popsal vztah s Šafránkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

UTAJENÝ ROMÁNEK? Trávníček popsal vztah s Šafránkovou

Pavel Trávníček s Libuškou Šafránkovou
Pavel Trávníček s Libuškou Šafránkovou (blesk)

Kdo by pohádkovému princi nepadal k nohám... Pavel Trávníček (72) rozhodně neměl o pozornost žen nouzi a s mnoha ženami jej také spojovali. Jaké ale bylo manželství se Simonou Stašovou (67) a jak vzpomíná na vztah s Libuškou Šafránkovou (†68)?

Pavel Trávníček se ženil hned čtyřikrát, přičemž si jako svou první zákonnou manželku od oltáře odvedl Simonu Stašovou. Manželství ale nepřečkalo první pětiletku. „Já si vzala prince, ale ono se s princi hrozně blbě žije. Chtěla jsem žít v pohádce, a to se nedá,“ řekla jednou podle Ženy.iprima.cz sama herečka. Trávníček vzal ale vinu jako pravý gentleman na svá bedra. 

„Bylo to takové herecké manželství. Vždycky se jeden z té dvojice stane takovým malinko dominantním a začne tomu druhému řídit život, co by měl hrát, co by neměl brát a tak. To je velká chyba. Zkazilo se to asi mojí vinou, ale bylo to hezké období a nelituji toho,“ popsal Trávníček v rozhovoru pro časopis Sedmička.

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem

Video se připravuje ...

V profesním životě byla ale jeho manželkou často i oblíbená Popelka, Libuše Šafránková. Diváci si toto spojení natolik oblíbili, že herce spojovali i v reálném životě. To však oba mnohokrát popřeli. „Byla nejen krásná, ale i znamenitá herečka. Při natáčení Popelky, když jsme se poznali blíže, jsem pociťoval, že měla takovou zvláštní auru. Když se na vás podívala těma svýma čistýma očima, ovlivnila každého,“ řekl Trávníček Blesku a dodal: „Líbila se mi, ale jinak byly mezi námi jen pracovní vztahy. Opravdu jsme se stýkali jen pracovně. Lidé mají o nás hercích mylné představy. Ale často je to tak, že se při natáčení potkáte jen pár minut před kamerou, a pak spěcháte jinam.“

Trávníčková o Trávníčkově StarDance: Pavla to velmi zmáhá...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.