Strach o dceru Petra Kordy: KREVNÍ SRAŽENINA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach o dceru Petra Kordy: KREVNÍ SRAŽENINA!

Hokejista Andreas Athanasiou se svojí láskou Nelly Kordovou
Hokejista Andreas Athanasiou se svojí láskou Nelly Kordovou (Instagram)

Bouch, bác. Hole, dřeva, železa i puttery letěly do kouta a tělo mladé ženy s talentem od golfového pánaboha putovalo do špitálu Nelly Kordová (23) je po operaci.

Zatrnulo věhlasnému tenisovému tátovi Petrovi (54) i hokejovému příteli z Los Angeles Kings Andreasovi Athanasiouovi (27). Olympijská šampionka z Tokia Nelly musel podstoupit operaci podklíčkové tepny, ve které jí dělala neplechu krevní sraženina. Aby se předešlo případným komplikacím, a vypadá to, že po zdolání čínského viru Nelly směřuje k dalšímu zdravotnímu vítězství.

„S radostí mohu oznámit, že zákrok dopadl dobře. Lékaři byli s výsledkem spokojeni,“ hlásí nelly kordová z kanape v rodinném sídle v Bradentonu na Floridě. Právě probíhající prestižní turnaj mužů v Augustě, sleduje jen na televizním monitoru, ale už sama sebe vidí zpátky na greenu. „Těším se na stoprocentní návrat, až budu moci zase trénovat. Pomohli jste mi překonat těžké období,“ vzkázala Nelly Kordová svým nesčetným fanouškům.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.