Parťačka Navrátilové přiznala tajný románek : Sex se ženatým trenérem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Parťačka Navrátilové přiznala tajný románek : Sex se ženatým trenérem!

Legenda světového tenisu Martina Navrátilová
Legenda světového tenisu Martina Navrátilová (Profimedia.cz)

V tenisovém světě je legendou. Po boku Martiny Navrátilové posbírala 20 grandslamových titulů. Pam Shriverová (59) však ve své kariéře zažila i pořádné trauma.

Je to přirozené. Hráčky létají po světě na různé turnaje a na hledání partnera nemají čas. Jejich nejbližším člověkem na dlouhých cestách je trenér. Vztahy mezi tenistkami a kouči jsou běžné, budiž příkladem třeba Petra Kvitová (32) a Jiří Vaněk (43), ale případ Pam je jiný. Když jí bylo teprve sedmnáct, vzplála u ní láska k tehdy padesátiletému Australanovi Donu Candymu (†91).

Proslov Krejčíkové, který dostal Navrátilovou: Díky za statečnost a naši svobodu!

Video se připravuje ...

„Ano, zapletli jsme se do dlouhé a nevhodné aféry. Podváděl svou ženu a já ho milovala,“ popsala šampionka pro britský list The Telegraph vztah, který trval 5 let. Tato zkušenost u ní vyvolala psychické problémy, které má dodnes. „Pokaždé, když slyším o hráčce, jež chodí s trenérem, nebo když vidím, jak fyzioterapeut pracuje na ženském těle, hlava mi bije na poplach,“ prozradila bývalá plejerka.

Kvitová šampionkou v Dauhá! Nevím, čím to, že se mi tady tak daří, řekla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.