Kolaps u Navrátilové! Urgentní zásah lékařů kvůli alkoholu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kolaps u Navrátilové! Urgentní zásah lékařů kvůli alkoholu

Martina Navrátilová měla pořádný strach
Martina Navrátilová měla pořádný strach (Reuters)

Českou tenisovou legendou Martinou Navrátilovou (64) otřásla zpráva o náhlém kolapsu její manželky, bývalé miss a modelky Julii Lemigovové (49). Co se stalo na terase luxusní vily? 

Natáčení amerického pořadu Paničky z Miami se Lemingovové zatím příliš nevyplatilo. Nová hvězda reality show o životě žen z nejvyšší třídy se skácela k zemi přímo při natáčení. To muselo být přerušeno a na místo byla okamžitě povolána posádka sanitky. Luxusní sídlo ve městě Montauk se tak na chvíli proměnilo v dům hrůzy. 

Navrátilová a její ženy: Zlatokopky a konečně i láska!

Video se připravuje ...

„Na místo krátce před polednem dorazila posádka sanitky, aby poskytla první pomoc ženě, která se cítila zesláblá a bylo jí špatně,“ píše se v oficiálním zápisu místních úřadů. Lemingové se patrně přitížilo, jelikož popíjela alkohol na přímém slunci. 

Lemingovová skončila na několika kapačkách. Ty ji naštěstí rychle postavily na nohy a natáčení mohlo pokračovat. Za pomoci parťaček Julia ještě scénky z vily dotočila. „Chci moc poděkovat Nicky, Adreaně a dalším holkám, které se o mě postaraly a postavily mě na nohy, abych si tuhle párty mohla užít!“ poděkovala prostřednictvím Instagramu.

Podívejte se, jak to vypadalo slavnostním banketu Wimbledonu s Petrou Kvitovou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.