Navrátilová se rozjela: Martino, ty zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Navrátilová se rozjela: Martino, ty zvíře!

Martina Navrátilová
Martina Navrátilová (ITV)

Se svojí krásnou ženou Julii mají slabost pro psy, svoji lásku věnují jezevčici Lulu. Jenomže Martina Navrátilová (63) má srdce otevřené i pro další chlupáče.

Když ji bývalá konkurentka Chris Evertová (64) pozvala na charitativní tenisový turnaj, Martina neváhala. Na tenisový kurt přispěchala se psím doprovodem, fešáka vypůjčeného z útulku ozdobila šátkem a ochotně pózovala fotografům. „Kdo pustil psy ven,“ dunělo areálem. Proč to všechno?

„Chtěli jsme vzkázat, že by si lidé neměli pořizovat psy z nelegálních množíren, ale vzít ty opuštěné z útulku,“ vzkázali organizátoři turnaje. A nezůstalo jen u hafanů. Martina si sice v mezidobí užila i tenis, kdy předvedla svoje dovednosti s raketou vsedě, ale pak se s Chris ochotně vyfotili i s dvojicí koz. I tenhle snímek má svůj skrytý podtext: koza se anglicky řekne GOAT, což rovněž znamená zkratku pro „nejlepší všech dob.“ O tenhle titul se obě dámy mohou ucházet bez jakýchkoliv okolků!

Navrátilová a její ženy: Zlatokopky a konečně i láska!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.