Soukup Rolins nešetří: Oteklá Dara se předělává intezivně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukup Rolins nešetří: Oteklá Dara se předělává intenzivně!

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (Profimedia.cz)

Televizní magnát je známý tím, že si při svých prohlášeních a soudech servítky zrovna nebere. Tentokrát si Jaromír Soukup (53) vzal na paškál Daru Rolins (49).

„Tedy Daru Rolins jsem jednou viděl, ale nezanechala ve mně žádný dojem, protože u toho nemluvila, což je možná dobře. Dara Rolins si vyzkoušela influencerskou dráhu. Ona už není vlastně umělkyně," ocejchoval zpěvačku Jaromír Soukup v pořadu VIP svět s tím, že ona už pouze jezdí na dovolené a fotí se u toho, jak je mladá, krásná a předělaná.

Rolins o vztahu s Nedvědem:

Video se připravuje ...

„Dara se předělává intezivně. Teď dala fotku, že je v Turíně u svého milého Pavla Nedvěda. A teď lidé píšou, že je hezké, že je v Turíně. Ale také píšou, že je nějaká oteklá, což je pravda. Že to asi přehnala s botoxem nebo mohla dva tři dny počkat, než to trochu splaskne," škodolibě dodal šéf TV Barrandov podle magazínu Sedmička.

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem..

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
8. 4. 2022 • 13:43

Od té doby, kdy se překabatil, tak jej nemusím. A už vůbec také ne, kdy si tam zve Kalouska.

2938
8. 4. 2022 • 08:19

ale co ten Soukup neumí bez koktání přečíst jedinou větu, hlavně že uráží je to vles*** chytrý právník jak on si říká ale nikomu ještě neporadil kokta kokta protivná tvář, gesta a vše ostatní jak otevře hubu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.