Dara Rolins terčem kritiky! PŘITOM JDE O ZDRAVÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins terčem kritiky! PŘITOM JDE O ZDRAVÍ

Po operaci nosu v Kyjevě se Dara Rolins může konečně po patnácti letech opět nadechnout. levou nosní dírkou.
Po operaci nosu v Kyjevě se Dara Rolins může konečně po patnácti letech opět nadechnout. levou nosní dírkou. (instagram / archiv )

Nemá problém přiznat estetické zákroky, přesto je zpěvačka Dara Rolins (49) terčem pro ty, kteří nad provedenými změnami kroutí hlavou. Kritickým komentářům čelí v každém druhém instagramovém příspěvku. Dara se ale nenechává zahnat do kouta!

Ačkoli do toho v zásadě nikomu nic není, slovenská popová diva úpravy svého těla netají. Šla s pravdou ven, ale některým odpůrcům estetických zákroků je to stále málo. Podle nich podstoupila zpěvačka mnohem více zásahů do kůže, než sama tvrdí. Takové spekulace ale Dara odmítá. „Kdybych měla absolvovat všechny zákroky, které jsou mi přisuzované, tak bych skutečně vypadala jinak,“ cituje partnerku Pavla Nedvěda (49) slovenský web Čas.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou“

Video se připravuje ...

Ne všechny úpravy navíc podstoupila pod zkrášlovací záminkou - operace nosu jí byla doporučena na základě dlouhodobých zdravotních problémů. Ani to ale některé její sledující neoblomilo a rýpou si vesele dál. Na to se nicméně zpěvačka nesoustředí. Důležité pro ni je to, že operace, které podstoupila, splnily svůj účel.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

„Je pro mě podstatné to, že mi po zdravotní stránce velmi pomohla,“ vysvětluje Rolins, která nepatří mezi ty, co se mění jen na základě těchto kosmetických změn. Na svém těle pracovala vždy velmi intenzivně. Sama se chválí za své bříško nebo ramena, na něž se během sportování zaměřuje. Dává tedy jasně najevo, že ne vše zařídí doktoři. Člověk také musí sám makat, aby se dočkal kýženého výsledku.



Přečtěte si
Petr Derby
21. 4. 2022 • 09:27

Nelze ji uprit jeden skill a to schopnost na stara kolena ze sebe udelat vyzilou a trapnou hupacku
Divim se, ze ji ten vysmech stoji za to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.