Rolins kápla božskou! Hysterická scéna kvůli fanynkám Nedvěda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rolins kápla božskou! Hysterická scéna kvůli fanynkám Nedvěda?

Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010
Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010 (instagram, archiv)

Vztah slovenské divy a fotbalové legendy jen vzkvétá. A nic na tom nemění ani fakt, že pár od sebe kvůli pracovním povinnostem dělí stovky kilometrů. Přesto ale Daru jedna věc dost trápí! Jde o Nedvědovy fanynky!

„Na Pavlovy fanoušky a fanynky nežárlim. A možná právě proto, že mám stejně dost i ty své,“ upozornila na stránkách Šarmu zpěvačka, aby nedošlo k mýlce, že jí snad vadí pokukování jiných žen po partnerovi a dodala: „Respektujeme navzájem tento jejich projev náklonnosti, úsměvů a dotyků jako něco, co k naší práci neodmyslitelně patří. Oba víme, s čím takzvaně pracujeme, co má pro nás váhu, co považujeme za opravdu důležité.“

Změna finále Stardance, promyšlený tah ČT? A Rolins o vztahu s Nedvědem

Video se připravuje ...

Problémem však je, že jsou fanoušci a fanynky na každém kroku. Každý pohyb Nedvěda (49) a Rolins (49) je tak pod drobnohledem. „Ten stav být v Itálii inkognito si opravdu užívám. Je to osvobozující změna, i když Pavel nám tu anonymitu trochu kazí,“ svěřila se také Dara. Příliš klidu nenacházejí, ani když popojedou do exotiky na dovolenou! „Pavel je tam a nejen tam, jak se na našich cestách ukázalo, velmi známý a velmi oblíbený. Fotbalem prostě žijí všichni a všude. A on je, přestože už léta nehraje, díky své pozici stále v povědomí a díky svým úspěchům legenda,“ řekla také Rolins Šarmu. 

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.