Šmitec se zpěvem? Někdo z nás musel začít dělat kompromisy, tvrdí Dara | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Šmitec se zpěvem? Někdo z nás musel začít dělat kompromisy, tvrdí Dara

Dara Rolins musí ve vztahu s Nedvědem dělat kompromisy.
Dara Rolins musí ve vztahu s Nedvědem dělat kompromisy. (Instagram)

Pracovní povinnosti v jiných zemích mohou být pro leckteré páry velkou překážkou. Zpěvačka Dara Rolins (49) si ale ze vztahu na dálku hlavu nedělá. Aby ovšem pozvedla románek s bývalým úspěšným fotbalistou Pavlem Nedvědem (49) na vyšší úroveň, musela něco obětovat…

Zatímco se zkraje května začaly sociální sítě zaplňovat zamilovanými fotkami, Dara Rolins trávila lásky čas pracovně. Vystupovala v Grébovce ku příležitosti festivalu Dermacol Love Day. O den plný lásky se neošidila, sdílela ho ovšem pouze se svými příznivci. Netrápí ji, že v tento romantický den nemohla být se svým partnerem? „Máme 1. máj na dálku, ale vůbec nám to nevadí. Užijeme si jeden druhého dodatečně. Je pro nás vše vzácné, čerstvé, vlastně máme 1. máj pořád," sdělila webu Super.cz zpěvačka.

Pravidelná absence druhé polovičky není pro Daru novinkou, a tudíž je zvyklá žít tak, jak si druzí mnohdy ani neumí představit. „Nikdy jsem neměla klasický vztah, rodinný vztah, kdy jsou lidi spolu den co den. Takhle žiju. Je to šoubyznysový styl. Pavel je velmi zaneprázdněn, navíc v Itálii,“ vysvětluje Rolins. Věčně to ale fungovat nemůže, čehož si je Dara vědoma, a proto už vyhlíží sympatičtější budoucnost ve dvou.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

„Přirozeně se chceme dostat do momentu, kdy spolu budeme víc a omezíme aktivity. A budeme mít dva domovy, v Praze a v Itálii," vysnila si Dara Rolins, která už podnikla kroky k tomu, aby mohla být s Pavlem častěji. Kariéra tak musela jít stranou. „Práce je dost, vše se začíná uvádět do pohybu, ale na druhou stranu je tu můj vztah, člověk, který žije daleko a někdo z nás musel začít dělat kompromisy. On musí chodit do práce pravidelněji než já, má office od pondělí do neděle. Jsem to já, kdo omezuje práci, dělám to ale ráda a s pocitem, že to dělat chci. Jinak bychom spolu nebyli vůbec,“ dodává Dara Rolins.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
4. 5. 2022 • 17:33

Darince jen to krasne ,zažila ponížení od Rytmuse a jiných ať se lásce dari

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.