MÁMA ROKU! Dara Rolins vyplázla za dceru 500 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

MÁMA ROKU! Dara Rolins vyplázla za dceru 500 tisíc

Dara Rolins
Dara Rolins (foto Instagram, ara)

Dovolená v Americe, kterou si zpěvačka Dara Rolins (48) užívá se svou dcerou, se chýlí ke konci. Návrat domů bude pro čtrnáctiletou Laurou obzvlášť zajímavý, protože nastupuje na novou školu. Jako studentka si ale díky mamince patrně nemusí vůbec zoufat!

Po čtrnácti dnech v Americe není návrat do reality nijak zvlášť příjemný, tím spíš, když si dcera Laura bude muset zvykat na prostředí nové školy. „14 dní prázdnin je na její nové škole velkorysý čas volna, proto jsme mohly odletět do Ameriky a na cestě zpět se ještě stavit u Pavla v Turíně,“ cituje zpěvačku Blesk. Ono to s tou novou školou ale zase tak horké nebude. Zatímco někteří žáci se po dlouhém volnu vrací do školy spíše neradi, nová škola Laury se zdá být velmi zajímavou zkušeností do života.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

Podle informací výše zmíněného deníku se jedná o mezinárodní školu, která zprostředkovává výuku v angličtině. Vzhledem ke skutečnosti, že má tato škola několik poboček po celém světě, nebude pro dceru Dary Rolins dříve či později problém se více porozhlédnout po světě. Popis školy a jejího programu zní pro aktuální studenty přímo pohádkově, o ceně za studium se to ale říct nedá. Už jen samotná přihláška stojí 10 tisíc korun!

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

Dara své dceři ale dveře do světa rozhodně zavírat nechce, a tak dceru plně podpořila. „Bylo to čistě její svobodné rozhodnutí, že chce vyzkoušet přijímačky na tuto školu,“ svěřila se slovenskému serveru Nový čas. Rozhodnutí Laury na školu nastoupit vyjde zpěvačku ročně na více než 500 000 korun! Za kvalitní vzdělání své dcery je Dara evidentě ochotna dát cokoli...



Přečtěte si
-bello-
30. 4. 2022 • 14:05

ne-gra-mot-nost

-bello-
30. 4. 2022 • 14:04

V špičkových školách musí dítě makat a mít na to!
Pokud nezvládá je doporučen odchod.
Špičkové školy nejsou pro " inkluzi " nestudijních typů , byť by
byly sebebohatší. Takto to bylo sděleno i Gottovi a Ivaně a Nelina i Šarlota školu musely opustit..Jejich školné bylo asi jen 200 tis..Dcera od Rollins bude mít tedy co dělat.
Rodiče dnešních dnů to mají těžké. Ze státních škol v Česku se stává inkluzivní mišmaš a vzdělání půjde zákonitě dolů .Stejně tak se stalo v Německu a Francii po invazi migrantů. U nich to došlo k bodu , že už to neřeší, školský systém to vzdal.
V České republice byla ***amotnost vymýcena . S nástupem " demokracie" se kopíroval úpadek školského systému Západu , jako naopak vzorový. A tak se sem ***amotnost vrátila, kdy na Západě to byl běžný jev. S vlnou utečenců z Východu u nás vyroste ***amotná síla ještě víc . Dospělí uprchlíci jsou s min., nebo dokonce ve velkém % s nedokončeným základním vzděláním,Jejich příbuzní zde na pracovní víza usazení často nemají / vím to !!! / taky ani základ .A pokud vím, ***amotnost v zemi Zelenského zrovna moc netrápila.Jediný přísný a přínosný krok v zemi ten komik neudělal.

AHel
30. 4. 2022 • 00:59

jaká máma roku! Urážka všem normálním maminkám, které se starají o své normální děti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.