Dara o společném bydlení v Čechách: Půjde Nedvěd proti přání dcery? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dara o společném bydlení v Čechách: Půjde Nedvěd proti přání dcery?

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd  (Zdroj: Profimedia)

Pro velkou lásku nejsou překážkou ani tisíce kilometrů, na druhou stranu, neustálé přelety jsou jen dočasným řešením. Jak bude zamilovaná Dara Rolins (49) dál řešit situaci, ve které jí od její lásky, Pavla Nedvěda (49), dělí vzdálenost?

Tihle dva to myslí skutečně vážně! Dara přiznala, že vztah s Nedvědem je to pravé ořechové a že prožívá hlubokou a intenzivní lásku. V rozhovoru pro slovenský deník Nový čas se pochloubila i svými plány do budoucna! Ty nevylučují ani společné bydlení v Praze. 

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

„Myslím, že budeme jednou nohou tady a jednou nohou tam. Zatím si to nedokážu přesně představit, ale tím, že jsme oba nezávislí, by to neměl být problém,“ naťukla Dara otázku možného sestěhování. „Bavíme se o tom, do chtěli bychom mít společné bydlení na obou místech,“ prozradila také. 

Opustit Prahu si nadobro dovolit nemůže, přeci jen tu má pracovní povinnosti, její dcera Laura (13) tady chodí do školy, navíc by tím značně zkompkikovala styk s otcem, Matějem Homolou (48). Nedvěd zase nemůže odejít z Turína, stále zde má kontrakt, navíc tu žijí i jeho děrti, kteří rozhodně přesun do Čech nechystají. „Žádné stěhování do Čech rozhodně v plánu nemáme,“ řekla k věci už dříve Nedvědova dcera, čtyřiadvacetiletá Ivana. 

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.