Dara dala stopku výsměchu lidí: VELKÁ PROMĚNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara dala stopku výsměchu lidí: VELKÁ PROMĚNA!

Dara Rolins v Itálii.
Dara Rolins v Itálii. (Instagram)

Málokdo se k tomuto kroku uchýlí dobrovolně a s hrdostí ve tváři, ale pro krásu se holt někdy musí trpět. A tak se zpěvačka Dara Rolins (49) nechala zavřít do drátěného plotu... Vlastně průhledného.

Pryč jsou ty časy, kdy se člověk musel stydět za kovové oplocení na svých zubech, pokud je chtěl mít krásné. Dnešní doba nabízí neviditelná rovnátka, pro která se pár měsíců před padesátkou rozhodla i Dara Rolins. Doplnila tak svou dceru Lolu a vzhledem k tomu, jak dobře Dara vypadá, by s ní z fleku mohla do školy jako její spolužačka!

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

Dát své zuby do latě chtěla především kvůli sobě, nemohla si ovšem nevšimnout časté kritiky z řad fanoušků. „Já a Lola máme neviditelný strojek na zuby (rovnátka). Vzala jsem si k srdci i vaše rady, že bych měla konečně něco udělat se svými křivými zuby (spodními, jak tvrdil autor komentáře) a šla jsem do toho i já," cituje zpěvačku web tn.nova.cz.

Ačkoli jsou téměř neviditelná, zpěvačka si je moc dobře vědoma toho, že je na sobě má. A jen tak je nesundá! „Upřímně? Přiznávám, nejde o nijak příjemnou záležitost a představa, že mě čeká ještě celý rok s touto nádherou v puse, mě ještě stále znepokojuje, ale když už jsem se k tomu, i ze solidarity k Lole, odhodlala, vydržím,“ řekla skálopevně přesvědčená Dara Rolins, která si před touto volbou patrně neuvědomila, jak omezující rovnátka mohou být.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

„Kromě toho, že jsem se s tím ještě stále nenaučila pořádně mluvit, jde i o dost slušnou dietu, koho by pořád bavilo si rovnátka stále nandávat a vyndávat," prozradila slovenská popová diva. „I přes to vím, že moje rozhodnutí bylo správné, viděla jsem výsledky u svých kamarádů, takže si nestěžuju, jen konstatuju a také vysvětluju důvod, proč se v posledních dnech mé zuby tak zvláštně lesknou a jsou na fotkách, a ještě rok budou, tak zvláštně zamlžené," dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.