Zásadní změna u Rolins! To všechno kvůli Nedvědovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zásadní změna u Rolins! To všechno kvůli Nedvědovi

Podle Dary si Lola s Pavlem rozumí
Podle Dary si Lola s Pavlem rozumí (Instagram)

Zpěvačka Dara Rolins (49) vedle fotbalové legendy, Pavla Nedvěda (49), jen kvete. Zdá se, že konečně našla toho pravého. Zatímco dřív se snažila vztah utajit, nyní rozhodně není skoupá na slovo. V rozhovoru pro Story prozradila, v čem je její nový partner výjimečný. 

„Svoboda a lehkost bytí a užívání si něčeho tak minimalisticky, jen ve dvou, je v mém případě opravdu výjimečný jev,“ tetelí se blahem Rolins. Přiznala také, že jí Nedvěd ukázal zcela nový rozměr lásky. „Tu, která mi v mém srdci chyběla. Navíc klid. Pohodu. Ten pocit, že vedle vás stojí opravdový muž. Úspěšný, sebevědomý, respektovaný. Takový, o kterého se dá opřít. Což pro mě znamená moct přibrzdit. Neřešit, nešílet, nebýt nonstop ve střehu,“ nešetří komplimenty. 

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

Zásadní je pro Daru zejména to, jak si její nový partner rozumí s dcerou Laurou. Zpěvačka už dříve prozradila, že spolu mají zcela výjimečný vztah. Je tedy jasné, že v létě se snaží trávit co nejvíce času ve třech! Rolins kvůli tomu trochu zmírnila i pracovní tempo. „Pochopitelně, že v čase prázdnin se bude vše podmiňovat hlavně Lauře a nově i mému příteli. Do toho je tam pár vystoupení, které jsem díky času, který chci trávit hlavně v jejich společnosti, tzv. zkrouhla na minimum,“ podělila se o své plány. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.