Rolins šťastná jak blecha: Zásadní rozhodnutí Nedvěda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rolins šťastná jak blecha: Zásadní rozhodnutí Nedvěda

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd  (Marek Pátek, instagram.com )

Vztah Dary Rolins (49) a Pavla Nedvěda (49) zaznamenal velký posun! Očekávané společené stěhování to sice zatím není, jelikož má Pavel pracovní povinnosti v Turíně, zatímco Dara v Praze, i tak se ale fotbalový záložník rozhoupal k zásadnímu kroku - Daru po dlouhých měsících představil rodičům!

„Pavel mě přijel vyzvednout s tím, že je to jen hodinka do jeho rodné vesnice, která se jmenuje Skalná, kde se narodil a kde žije jeho rodina, tak jsme spojili příjemné s užitečným,“ řekla Dara pro Nový Čas. Návštěva se evidentně nesla v duchu pohody a Rolins do rodiny rychle zapadla. „Strávili jsme tam noc, dali jsme si večeři u nich na zahradě, grilovali jsme a bylo to velmi příjemné, takže už se známe všichni se všemi,“ doplnila pro slovenský deník. 

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Dara se už dříve pochlubila harmonickým vztahem Nedvěda a její dospívající dcery Laury, kterou má s frontmanem Vohnoutů Matějem Homolou (43). „Laura je z něj nadšená a hlavně on je nadšený z ní. Mám z toho strašnou radost, že si rozumějí,“ prozradila zpěvačka pro stejný deník již dříve. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.