Spor mladých Nedvědů nebere konce! Trestní oznámení ve hře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spor mladých Nedvědů nebere konce! Trestní oznámení ve hře

František Nedvěd (†73) se synem Františkem Nedvědem mladším.
František Nedvěd (†73) se synem Františkem Nedvědem mladším. (archiv)

Jaký otec, takový syn? Toto přísloví perfektně sedí na aktuální spor mezi Františkem Nedvědem mladším (48) a Honzou Nedvědem mladším (50). Stejně, jako jejich slavnější otcové, Honza Nedvěd (75) a František Nedvěd (†73), spolu zkrátka nedokážou spolupracovat.

Teprve nedávno se přitom mladým Nedvědovcům povedlo vytáhnout Honzu Nedvěda po letech na pódium. Toto vystoupení bylo ale začátkem jejich konce. Manažerku jim totiž dělala Františkova přítelkyně Renata, která se podle Honzy chovala neprofesionálně a kazila dojem nejen u fanoušků, ale i u pořadatelů.

Pohřeb country legendy Františka Nedvěda (†73): Bratr Jan zkolaboval!

Video se připravuje ...

„Fandovi jsem říkal, že Renata, která měla být naší manažerkou, je neprofesionální. Na vystoupení nebyly připravené ani židle nebo pásky pro vstup. Vše bylo amatérské, i jednání s pořadateli. Musí se s nimi mluvit slušně,“ vysvětlil Honza pro eXtra.cz. Dodal také, že František nesnese jakoukoliv kritiku na adresu své lásky, a to je špatně. Vyjádřil se ale i sám Franta, který neskrýval vytočení. „Už nehodlám pokračovat. Honza mé přítelkyni vyčítá spoustu věcí, ale ty vůbec nejsou pravda, a to mě štve ze všeho nejvíc,“ pronesl.

Františka Nedvěda mladšího celá kauza vyčerpává natolik, že zvažuje hospitalizaci v nemocnici. A co na celou situaci říká hlavní aktérka? „Můžu říct jen to, že za svou prací si stojim a vím, že jsem žádnou chybu neudělala. Reálně zvažuji trestní oznámení za pomluvu,“ šokovala dáma. Tímto způsobem se jejich spory asi nikdy neurovnají.

Aničky křest: Táta přišel, mámu nepozvala! A proč František vydělával více než Jan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
10. 6. 2022 • 08:29

Asi dědičné genetické zatížení.

rudne
9. 6. 2022 • 13:09

Za vším hledej peníze......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.