Charlotte Gottová proti tátovi? Krajčo dává ruce pryč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Charlotte Gottová proti tátovi? Krajčo dává ruce pryč

Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou
Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou (Supraphon, archiv)

Poté, co Charlotte (16) jako dvanáctiletá perfektně odzpívala s Karlem Gottem (†80) hit Srdce nehasnou, klečel jí u kolenou celý národ. Z mediální scény se ale stáhla a chvíli to vypadalo, že už se na ni nikdy nevrátí. Pak ale doslova rozervala O2 arénu svým výkonem s Darou Rolins (49) a songem Zvonky štěstí. Veřejnost chvilkově zajásala, že tu má pokračovatelku oblíbeného Káji. Zpěvák a skladatel Richard Krajčo si to ale rozhodně nemyslí.

„Všichni vidí, že Charlotte charisma i talent má. Teď bude jenom na ní, jestli se bude chtít touto cestou vydat. Pak už záleží na spoustě dalších okolností, které ji na té cestě mohou potkat,“ poznamenal Krajčo na její adresu pro CNN Prima News s tím, že si myslí, že nepůjde ve šlépějích slavného táty. 

Trojnásobný otec Václav "Noid" Bárta: Vidí rozdíly ve svých dětech?

Video se připravuje ...

„Pokud se vydá na muzikantskou dráhu, jsem přesvědčen, že nebude dělat hudbu, jakou dělal její tatínek. To je v podstatě vyloučené. Dnešní mladá generace poslouchá úplně něco jiného a Charlotte se s tím bude muset nějak popasovat. Vidím to u svých dětí, které jsou v podobném věku jako ona,“ řekl také a prozradil přitom, že pro Charlotte další píseň nechystá ani chystat nebude. 

„Záleží, jakým stylem by se chtěla vydat a prezentovat, ale jak říkám, dospívající generace je úplně jinde a já bych pro ni proto asi nebyl nejvhodnější autor," okometoval své rozhodnutí. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 7. 2022 • 11:09

Tak to víš, ke konci už to zpěvákům nezpívá. Ale někteří fanoušci si je rádi poslechnou i tak. Já ne. Je mi z nich smutno. Odcházení v přímém přenosu mi radost nedělá. A Karlovo odcházení bylo hodně smutné. Tím spíš, že bylo tak brutálně zdokumentované.

Alva
8. 7. 2022 • 10:55

Dianthos-já bych řekla, že zamlada to bylo lepší , než ke konci.

Alva
8. 7. 2022 • 10:52

Perfektně odzpívala?, mám jiný názor,tu píseň nesnáším a už stačilo, pořád dokola.

Dianthos
8. 7. 2022 • 10:39

Souhlasím. I ta Dara, zpívající Karla, nebyla nic moc. Ale jeho duši to jistě potěšilo. I snaha se cení.

Dianthos
8. 7. 2022 • 10:36

Krajčo to řekl kulantně. Pokud Charlotte ještě nemutuje, tak ztratila hlas. To, co předvedla v 02 aréně zdaleka nebylo dobré.
Takže s ním souhlasím, že pokud by se rozhodla být zpěvačkou, nemohla by zpívat typ otcových písní, ale musela by zvolit styl, kde hlas nebude tolik potřeba.
Ale třeba se jí ještě srovná. Karel v útlém mládí také nezpíval nic moc, vyzpíval se časem. (Říkali návštěvníci baru, kde kdysi zpíval.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.