Ivana Gottová zklamala legendu: Bylo mi to velmi líto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Gottová zklamala legendu: Bylo mi to velmi líto

Proč při nedávném koncertu s názvem Pocta Karlu Gottovi chyběla na pódiu Helena Vondráčková (75)? Legendární zpěvačka to řekla na plná ústa!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
08. 07. 2022 12:39

Helenka udělala dobře. Má svou hrdost, svou úroveń.
Nebude přece dělat Macháčkové cvičenou opici. Na Karla určitě vzpomíná po svém, nemusí účinkovat na výdělečném koncertu jeho hladové vdovy. Místo toho si jela vydělat své peníze do Polska.
Někdo holt umí zpívat a jiný umí oškubat toho, kdo umí zpívat. Každý umí něco.

Alva
05. 07. 2022 10:31

hanainge-ty vaše bláboly se tady objevují neustále, jako kolovrátek, nicméně už ty články o Gottovi jsou trapné a únavné, dejte už mu pokoj, stačilo.

rybacinka
05. 07. 2022 09:11

Helenka by se spojila i s čertem, když by jí zaručil nenapadání ze strany bulváru. To také udělala. Nevěřím, že neví, čeho se dopouští Luboš Procházka, nezná jeho otřesné skutky v knize, také v Německu... Nárokovat si být v něčím dokumentu, a ještě k tomu za služu, je vrchol.

Dianthos
08. 07. 2022 12:33

To nebylo "za službu". V tom filmu Helena měla být jako celoživotní spolupracovnice a kamarádka. To, že mu několik dní před smrtí věnovala čas a pomáhala vybírat fotografie do jeho knihy a ještě dala Ivaně k dispozici onen film, bylo navíc. Nebyl důvod, aby z filmu použili jenom část, kde není Helena s Karlem. Byla to od Macháčkové bezohlednost.
Navíc ve filmu nebyly Karlovy největší úspěchy. Byla to oslava obětavé vdovy, která si chtěla tím "dokumentem" vylepšit image.

hanainge
05. 07. 2022 03:59

Výše uvedený článek částečně není pravda, protože Karel Gott zpíval v Riu de Janeiro v roce 1968!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

johanaa
04. 07. 2022 22:49

Helenko, film opěvuje pečovatelku nemocného muže. O životě, úspěších a létech strávených v záři reflektorů a srdcích fanoušků v něm není zmínka. Buďte ráda, že si nedovolili vás tam zařadit jako "křoví " obětavé pečovatelky. Navíc nemáte zapotřebí v takové srač.e vystupovat.

rybacinka
04. 07. 2022 14:59

Milá Helenko, ale to nevnímáte!!!, že jste si za nejbližšího spolupracovníka vyvolila jejího nejaktivnějšího nepřítele. Který přítel, ani dobrý známý by to neudělal!

fany22
05. 07. 2022 05:19

A ten nepřítel Ivany má být kdo? Netuším. A souvislost? Film je oslavou Gottové nebo Gotta?
Helena Karlovi rozhodně nikdy neublížila (jsem přesvědčená, že ani Ivaně), a v každém případě pro jejich celoživotní přátelství do filmu patřila. Jejich společné zážitky, ilustrované zmíněnými dokumenty z Ria a Carnegie Hall by byly třešničkou, tím spíš, že pro své kvality byla Helena často ke Gottovi přirovnávána.
Víme, že materiálu bylo natočeno moc, ale dámy měly vypustit něco jiného! Použít jedinečné záznamy a Helenu přitom vynechat, vypadalo na neobratnost, spíše tupost.
A ejhle, ona to měla být nějaká msta? To zírám.

strng
04. 07. 2022 12:07

Helenko on ten film byl špatně pojmenovany, měl se jmenovat Ivana.Gotak tam vystupoval jako kompars demonstrujici Ivaninu oddanost a nenah­radi­telnos­t.Tak vám ani nemusí být líto že vás do něj ta nenazrana zlatokopka a jeji zvláštní režisérka nedaly.Ale ty materiály které jste jim zapůjčila bych si ohlidala aby je nezpenezily bez Vás.

robin5
04. 07. 2022 11:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.