Gottová pálí ostrými! Do útoku tahá už i děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová pálí ostrými! Do útoku tahá už i děti!

Ivana Gottová
Ivana Gottová  (TV Prima)

Nejstarší dcera Karla Gotta, Dominika (49), vypadá odhodlaně k tomu zničit svou největší sokyni - vdovu Ivanu (46). Poté, co veřejnost seznámila s faktem, že měl Mistr vytouženého syna s milenkou Alicí Kovácsovou (55), chystá své maceše další peprné chvilky. 

„Vím, o koho jde. Dotyčný chlapec je ale nezletilý a moc se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky. Myslím si ale, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna. A to s ženou, která byla jeho celoživotní múzou a nyní se rozhodla odejít se svým synem žít na Kanárské ostrovy, kde jsou mimo dohled veřejnosti,“ uvedla Gottová v dopise, který adresovala redakci Expres, tuto skutečnost pak zároveň popisuje v knize Poslední roky s Karlem.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

Naznačuje přitom, že se její otec potají scházel se svou dávnou milenkou i poté, co se seznámil s Ivanou, od které měl mít údajně veškerý styk s Kovácsovou zakázán. Hugovi by totiž podle všeho dnes mělo být 12 let, je tedy mladší, než obě Gottovy dcery, které má s Ivanou - Charlotte Ella (16) a  Nelly Sofie (14). Alice se od jakéhokoli řešení distancuje, je ale zřejmé, že Gottové leží v žaludku, jelikož nebyla pozvána na pohřeb ani na vzpomínkový koncert.

Dominika ale slibuje vysypat  ještě další esa z rukávu. Brzy totiž zamíří do Čech, aby zahájila přípravy další knihy. I její řádky budou ostře namířené proti Ivaně. Nejstarší dcera Gotta ji slibuje představit v pravém světle, už dříve uvedla, že mu řídila život!

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka007
28. 6. 2022 • 09:15

A dokonce se zacala i fyzicky podobat na sveho hnusneho manzela.

hanainge
27. 6. 2022 • 23:46

Výše uvedený článek není pravda i nesmysl a není od Dominiky Gottové, protože je fakt, že Dominika Gottová opravdu je jediné dítě Karla Gotta a dále je fakt, že Alice Kovácsová nikdy nebyla milenkou Karla Gotta!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.