Drsná stopka od Ivany pro Charlotte: Svědectví Krajča | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsná stopka od Ivany pro Charlotte: Svědectví Krajča

Dva vyprodané vzpomínkové koncerty na Karla Gotta (†80) má za sebou pražská 02 arena! Přes 36 tisíc fanoušků vidělo ve dvou dnech megashow, jejíž velkou hvězdou byla i Slavíkova dcera Charlottka (16). Ta si překvapivě s Darou Rolins (49) zazpívala legendární duet Zvonky štěstí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_5585181
24. 06. 2022 19:21

hanainge: A jaký máš prosímtě důkazy? Podle mě jenom žvaníš nesmysly, o Karlu Gottovi víme 100% jenom několik málo faktů, 1) Gottovi náramně vyhovoval komunismus, sám mohl cokoliv co nikdo jinej nemohl a reálný komunismus do konce jeho života vůbec nepocítil 2) byl to antichartista a takový neoficiální mluvčí anticharty, tvář která všem těm zrůdnostem co se tu děly dávala štempl, že je to OK 3) měl nemanželskou dceru 4) kterou dlouho tajil 5) následně zapíral 6) následně ji přiznal, a snažil se jí to vynahradit tím že ji dovolil a kupoval cokoliv si řekla, čímž ji fakticky zničil život 7) a následně všechny chyby které na ní napáchal samozřejmě vyčetl jí, pak ji ztrapnil ve své knize a nakonec ji v závěti víceméně vydědil

Žádné svoje chyby nikdy veřejně nepřiznal a za žádné svoje chyby se veřejně neomluvil, ale to jsme ani opravdu, ale opravdu nečekali...
To je, krom toho že měl oči asi kilometr od sebe, prakticky všechno co o něm reálně víme a všechno ostatní, co se říká v televizi nebo se píše v novinách nebo vypráví v zábavných pořadech jeho "přátelé", jsou jenom více či méně smyšlené báchorky. To že na něm jeho ex teď bude vydělávat a ždímat z něho peníze ještě 50 let po jeho smrti se dalo celkem očekávat. Byla to jistě "láska století".

-bello-
24. 06. 2022 18:24

hm,hm - macek z Malacek Margita ...

Lenatko
24. 06. 2022 07:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janakveton
23. 06. 2022 14:01

To je nějaký cvok? Psychopatka?! Taky se mi zdá, že ani moc neumí česky!

neznalek88
22. 06. 2022 18:29

I když příspěvky hanainge neobsahují žádné vulgarity, měla by redakce její reakce bez pardonu mazat. Je to chorá osoba a doslova dehonestuje a uráží památku na Karla Gotta a vše, co je s jeho jménem spojeno.

hanainge
21. 06. 2022 23:07

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta (55)! To znamená, že Charlotte Ella nemá právo, se jmenovat „Gottová“ a ve skutečnosti Charlotte Ella se jmenuje „Macháčková“, protože Charlotte Ella je nemanželské dítě Ivany Macháčkové a Martina Pošty!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

janapi
22. 06. 2022 07:26

Pro boha, spláchněte již tu krávu hanainge do kana­liza­ce!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!

msml20
22. 06. 2022 23:18

Píšete z blázince? Jste zlá, primitivní osoba, drbna nejvyššího kalibru, obyčejná husa.
Ulevilo se vám? Nebo jste zamindrákovaná, že vám Karel Gott dal košem?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.