Drsná stopka od Ivany pro Charlotte: Svědectví Krajča | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná stopka od Ivany pro Charlotte: Svědectví Krajča

Premiéra filmu Karel: Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly
Premiéra filmu Karel: Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Dva vyprodané vzpomínkové koncerty na Karla Gotta (†80) má za sebou pražská 02 arena! Přes 36 tisíc fanoušků vidělo ve dvou dnech megashow, jejíž velkou hvězdou byla i Slavíkova dcera Charlottka (16). Ta si překvapivě s Darou Rolins (49) zazpívala legendární duet Zvonky štěstí.

Všichni očekávali, že bude talentovaná Charlottka s Richardem Krajčem (45) pět dojemnou píseň Srdce nehasnou, kterou lídr kapely Kryštof napsal pro umírajícího Slavíka a jeho dceru na jaře roku 2019. Ale v O₂ areně se tak nestalo.

Sedlo jim to

Gottova dcera se na pódiu objevila hodinu předtím, než tento song přišel na řadu. Společně s Darou Rolins si střihly Zvonky štěstí, které slovenskou zpěvačku v polovině 80. let katapultovaly díky Gottovi mezi velké česko-slovenské hvězdy. Charlottka si je s tátou zazpívala už dříve, na řadě jeho posledních koncertů u nás a u sousedů, a tak má text doslova vžitý. Duet oběma velmi sedl, Dara zpívala Karlův part, jeho dcera zase ten Dařin. Ale proč nakonec mladá Gottová nezpívala poslední song svého otce?

Stejný názor

Na tuhle otázku odpověděl deníku Aha! sám Krajčo. „Bylo by to pro ni velmi těžké,“ začal omluvu. „S Ivanou Gottovou jsme to řešili už několikrát a oba máme stejný názor. Když si vezmu, co ta píseň nese, tak bych se stavěl do role jejího odcházejícího otce,“ snažil se vysvětlit zpěvák.

Pocta Karlu Gottovi: Richard Krajčo

„Pro Charlottku by to bylo bolestivé v ten okamžik. Tak jsme si řekli, že já ji budu zpívat, když bude příležitost, a že to necháme tak, jak ta písnička u mě vznikla – v obýváku, jen s kytarou a s mým hlasem,“ objasnil.

Dojatá Absolonová

Moniku Absolonovou (45) dojala vánoční píseň Jsou svátky. Během zpěvu ji přemohly emoce a rozplakala se. „Mám Karla spojeného s Vánocemi a ten nával emocí jsem nezvládla,“ přiznala zpěvačka po svém výstupu. „Moc mi chybí, ale jsem ráda, že jsem tu mohla být,“ PRAHA (lara) – Tohle že dodala Monika.

Pocta Karlu Gottovi: Dara Rolins

Video se připravuje ...

Margita zpíval i za Zagorku

S písní Išel Macek do Malacek vystoupil v O2 areně Štefan Margita (65). Lidé jasně viděli, že zpíval i za svou nemocnou ženu Hanku Zagorovou (75), která na rady lékařů zůstala raději doma. Proto operního pěvce ocenili bouřlivým potleskem.



Přečtěte si
Uživatel_5585181
24. 6. 2022 • 19:21

hanainge: A jaký máš prosímtě důkazy? Podle mě jenom žvaníš nesmysly, o Karlu Gottovi víme 100% jenom několik málo faktů, 1) Gottovi náramně vyhovoval komunismus, sám mohl cokoliv co nikdo jinej nemohl a reálný komunismus do konce jeho života vůbec nepocítil 2) byl to antichartista a takový neoficiální mluvčí anticharty, tvář která všem těm zrůdnostem co se tu děly dávala štempl, že je to OK 3) měl nemanželskou dceru 4) kterou dlouho tajil 5) následně zapíral 6) následně ji přiznal, a snažil se jí to vynahradit tím že ji dovolil a kupoval cokoliv si řekla, čímž ji fakticky zničil život 7) a následně všechny chyby které na ní napáchal samozřejmě vyčetl jí, pak ji ztrapnil ve své knize a nakonec ji v závěti víceméně vydědil

Žádné svoje chyby nikdy veřejně nepřiznal a za žádné svoje chyby se veřejně neomluvil, ale to jsme ani opravdu, ale opravdu nečekali...
To je, krom toho že měl oči asi kilometr od sebe, prakticky všechno co o něm reálně víme a všechno ostatní, co se říká v televizi nebo se píše v novinách nebo vypráví v zábavných pořadech jeho "přátelé", jsou jenom více či méně smyšlené báchorky. To že na něm jeho ex teď bude vydělávat a ždímat z něho peníze ještě 50 let po jeho smrti se dalo celkem očekávat. Byla to jistě "láska století".

-bello-
24. 6. 2022 • 18:24

hm,hm - macek z Malacek Margita ...

janakveton
23. 6. 2022 • 14:01

To je nějaký cvok? Psychopatka?! Taky se mi zdá, že ani moc neumí česky!

msml20
22. 6. 2022 • 23:18

Píšete z blázince? Jste zlá, primitivní osoba, drbna nejvyššího kalibru, obyčejná husa.
Ulevilo se vám? Nebo jste zamindrákovaná, že vám Karel Gott dal košem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.